Pe lângă răspunsul câștigător eu cred că și ca să ne dea lecții de viață. Adică poate ai mai auzit că ți-a dat cineva un sfat unde îți spunea: "nu fă așa că și X a făcut și uite unde a ajuns acum"
Păi cine mă declară sănătos și ce caut dacă sunt sănătos într-un spital de nebuni? Ah poate a fost incompetent psihologul sau psihiatrul iar eu sunt un nebun notoriu. Dar verdictul e dat de el, nu? Verdictul lui e că sunt sănătos însă eu fiind și putând să mă acomodez în spitalul de nebuni ca pacient internat acolo poate m-a depistat un altul ca fiind nebun. Deci verdictul s-a schimbat și de fapt sunt nebun. Nu înțeleg ce vrei de la mine
Din cauza efectului de turma. Daca unul fumeaza trebuie sa se apuce și celălalt și tot asa.Generatia 2017.
Pentru ca trebuie sa vedem din perspectiva oamenilor destepti si oamenii cu o inteligenta mai mica si sa ne dam seama ce nu merge.
Pentru ca lumea nu ar mai avea sens...glumesc,pentru ca trebuie sa existe si oameni destepti si prosti, sa existe un echilibru...desi vad ca idiotenia creste.