| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce sunt atatia oameni plictisitori in viata asta? De ce sunt acei oameni plictisitori suparati de multe ori?

10 răspunsuri:
| ØverTheRainbøw a răspuns:

Probabil pentru ca nu sunt in mediul in care si-ar dori sa fie. Eu cam fac parte din ei si cred ca asta e motivul laughing

| Staind a răspuns:

Nu stiu.
Spune-ne cum reusesti sa fii asa plictisitor, cu aceleasi intrebari constante legate de monotonia vietii.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai fiecare om are o zii proasta din cand in cand nu il poti invinovati pentru asta si eu si tu si oricine altcineva a avut, crede-ma asa este firea lor daca sunt suparati nu le-ar arde de distractie sau alte chestii interesante.

| Lands0fMancunia a răspuns:

Poate acei oameni au probleme la job sau acasa, poate nu lucreaza unde vor, poate nu sunt acceptati de societate, sunt mai multe cauze.

| Doub a răspuns:

Nu există oameni plictisitori, copii
există zâne îmbrăcate în oameni, care au fost disecate şi torturate în zona 51

Răspuns utilizator avertizat
| Ripley a răspuns:

Romanii din pacate sunt o natie de oameni foarte plictisitori, tot ce au in cap sunt manele, bani, dumnezeu, sex.

E greu de multe ori sa poti purta o conversatie adevarata cu cineva, unde nu-i n-ai ce cere.

| ambicio a răspuns:

Viata o sa devina o monotonie la un moment dat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai reciteste-ti oleaca scrierile de cand te-ai inscris si pana acum.S-ar putea sa ai o surpriza.

| OldSoul a răspuns:

Nu stiu, tu de ce esti suparat?