| Mogiojojo a întrebat:

De ce sunt atras de femei(caractere) din jocuri/ animeuri știind ca nu sunt corpuri reale?
https://images.app.goo.gl/HjdwKg5MvCQbdsDm8
Ceva de genu.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din cauza ca nu au riduri si au aspect tanar

| Catrice a răspuns:

Nașpa dacă te atrag astea. Credeam ca zici de alea 3D din jocuri cu forme ca mai înțelegeam da așa...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Catrice):

M-ai dezamagit. dupa poza ta din avatar credeam ca esti fan anime/cartoon poate si varianta cu 3x adica Hentai excluzand 3D.

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt fan anime, dar nu hentai.
Ma refeream strict la cele din majoritatea jocurilor unde ai ce vedea.
Tipul din poza e dintr-un joc btw.

| Mogiojojo explică (pentru Catrice):

Chiar și 3d sa fie. De ce ne atrag niște desene? E ceva în neregula cu mintea noastra?

| Catrice a răspuns (pentru Mogiojojo):

Cum ziceau unii...este dezaxațihee hee

| ChrisRo a răspuns (pentru Mogiojojo):

Că putem evada in lumi imaginare.
Lumea reala fiind prea rigidă...

| Mayhem666 a răspuns:

Nu stiu, dar si eu "simp-uiesc" (daca asta se poate considera un cuvant) anumite personaje 3D. The gender does not matter for me. Girls, boys, bring all the cuties to me.
Probabil e ceva complet normal pentru generatia noastra, dar cei mai in varsta nu vor fi capabili sa inteleaga asta.
Lucrurile de genul (anime-uri, anime-based games, webtoon-uri, etc) devin tot mai mainstream in zilele noastre, si oricine se poate gasi in situatia in care este atras/a de un personaj fictiv.
Otaku/weeb culture e de vina pentru asta.
Dar e si partea intunecata, aici vorbesc de furry. Nu te duce in acea directie, ca e cancer. Am simtit si eu cum am fost atras acolo incet incet, dar din fericire, nu am pus piciorul complet in acel teritoriu. Stai departe de el, iti spun asta ca un sfat, dar ca un avertismnent in acelasi timp.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Pai si eu sunt atras de waifus din animeuri, nu stiu de ce!

| GouDidodino a răspuns:

Ești lezbiana

| Fabianaa a răspuns:

Îți place un personaj, nu e mare lucru. Asta e echivalentul a-ți plăcea un caracter dintr-un film deșii ești conștient ca totul e ficțiune iar actorul e complet diferit în viata de zi cu zi. Frumusețea poate fi apreciata în orice fel, fie ca e reala sau desenata.

| Mogiojojo explică (pentru Fabianaa):

Ideea e ca ma atrage sexual personajul ala care e un desen. Creierul nostru nu face diferența dintre oameni și desene?

| ChrisRo a răspuns (pentru Mogiojojo):

Nu chiar. bine, latura rationala face diferenta, insa partea automata, ce tine de instincte, nu.