| kevin9 a întrebat:

De ce sunt emotiv si am sufletul prea bun? Asa sunt eu sau asa m-am format?

18 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Vezi sa nu o dai in mandrie

| RAY a răspuns:

Nu exista oameni buni si doar egoisti atat

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Gresit. Exista oameni buni.
Insa oamenii astia buni sunt de doua categorii : cu vointa si fara vointa. Cei cu vointa ajuta chiar ajuta in limitele puterilor,de obicei datorita barierelor sociale/politice/fizice/psihologice nu fac multe cat sa schimbe lumea,dar fac suficient sa schime anumite destine. Cei fara vointa (sau sa zic cu vointa si determinare slaba) sunt acei oameni care chiar ar face ce intentioneaza sa faca pentru bine, insa lipsindu-le mijloacele, renunta la idee impacandu-se cu idei de genul "sunt prea mic sa fac eu ceva", "nu o sa reusesc niciodata, e imposibil", "sunt altii care ar putea face treaba asta mai bine ca mine", etc.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Eu m-am referit la faptul ca nu exista oameni absolut buni, cu toti avem si parti bune si rele, desigur ele sunt subiective, si binele si rau sunt chesti subiective, eu am cunoscut oameni buni nu neg asta

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este o parere personala si eronata, fiindca nu poti singur sa te evaluezi.

| kevin9 explică (pentru Violleta2022):

Deci ai niste raspunsuri de-mi vine sa ma dau cu capu' de pereti laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru kevin9):

Iata si dovada ca bunatatea ta este una falasa, daca dai raspunsuri sarcastice, cand cineva iti arata ca ai putea sa gresesti in prorpia-ti evaluare.

Felicitari, tocmai ai dovedit ca nu esti nici pe departe atat de bun, pe cat te auto-consideri singur!

Sunt bipolar. 80 bun 20 rau, cum ar fi, rau cu cine ma supara.

| Violleta2022 a răspuns (pentru kevin9):

Cred ca balanta este inversa!
Ai mentionat ca esti "rea bun" ceea ce a dovedit ca esti doar un arogant, nu o persoana buna, de fapt.
O persoana buna cu adevarat, nu ar arata rautate, cum deja ai facut tu aici, doar pentru ca cineva ti-a spus verde in fata, realitatea.
Asta este rautate in tine!

Hai ca imi esti draga :*

| anonim_4396 a răspuns (pentru kevin9):

Eu cred că Annastassia vrea să te babardească.

| Ofiintă a răspuns (pentru kevin9):

Toată această "bunătate" până la proba contrară. Cu toate că nu credeam că "sufletul tău bun" se va concretiza atât de repede. Şi da, s-a confirmat răspunsul Annastassiei cu privire la faptul că nu poti de unul singur să te evaluezi şi mai ales tu laughing

| JicaContra a răspuns:

Da, asa esti tu
este o dezbatere clasica: natura vs educatie
ei bine, din pacate nu am exemple cu oameni buni, insa cand e vorba de rautate, ideea e aceeasi, iar in state, sunt oameni care au fost diagnosticati dovedit cu faptul ca NU SE POT ABTINE sa nu omoare si sa violeze, oricata inchisoare ar face, adica dupa 30 de ani de inchisoare, in sfarsit ies afara si in cateva ore au si omorat si violat mai multe victime
iar, cel mai dur exemplu din istorie este Ted Bundy, avea o familie pe care o iubea serios si tot nu se putea abtine sa omoare si sa violeze, a fost facut si film:
https://www.imdb.com/title/tt2481498/

| Digikey a răspuns:

Ti se pare ca esti bun.
Nu ai timp sa te formezi.Asa ai venit, defect.

| CleanHeart a răspuns:

Asta doar tu o stii, asa esti si te-ai format, foarte bine, oricum e criza de oameni buni.

| Kyılε a răspuns:

Salut.
Te poți considera emotiv din mai multe cauze. O cauză ar putea fi educația primită / genele moștenite, o altă cauză ar putea fi situația familială, dar și anumite contexte sociale în care te-ai aflat pot influența firea ta. Nu văd sincer problema în a fi emotiv. Vezi să nu ajungi inadaptat social, fiindcă aia e într-adevăr o problemă reală.
Sănătate!

| Nimeni10 a răspuns (pentru Kyılε):

La ce te referi inadaptat social?

| Swae a răspuns:

Asa ai fost crescut. Cu o mentalitate diferita. happy

Întrebări similare