Hai ca am trait sa o vad si pe asta "drepturile animalelor"
In ce lume traiesti baiete?
Daca esti vegetarian atunci ia de cultiva pamantul cu legume si verdeturi si hraneste-te sanatos, ca nu te forteaza nimeni sa mananci vreo pasare sau animal!
Nu sunt nici vegan, nici vegetarian, eu cred doar ca animalele nu trebuie chinuite înainte de moarte! Apropo în Australia cati sunt vegetarieni?
Nu stiu, ca nu m-a interesat sa vad cati sunt vegetarieni sau nu, dar banuiesc ca foarte foarte putini, fiindca aici sunt rafturile pline de carne, de la pasare, curca, prepelita, iepuri, vita, porc, miel, cangur pana si crocodil gasesti pe raft. Daca cerinta este mare atunci si consumul este mare.
Ce ai pățit? Ai terminat de rezolvat misterele universului și începi să te legi de bucătăria franceză?
Vezi că ăia din Agatha sunt călători în timp. Ei mănâncă ouă și carne de dinozaur. Ce părere ai despre drepturile dinozaurilor din mezozoic? Vânarea lor nu poate să producă un paradox și să modifice evoluția vieții de pe Terra?
Eu inteleg ca tu vrei sa fii amuzant, dar eu vorbesc serios! Tu nu ai vazut cum le tortureaza pe bietele animale?
Nici eu nu sunt vegana sau vegetariana dar cred ca asta este obiceiul francezilor! Totul trebuie sa fie perfect! Ei întotdeauna au avut capricii înalte! Dar am auzit ca ortolanul nu mai este legal
Nu e însuși faptul că mânănci animalul o încălcare a așa-ziselor sale drepturi?
Dar este o tortura sa il indopi inainte! Se numeste karma, asa o sa ni se intample si noua intr-o zi poate
Și noi facem așa, nu numai francezii. De acolo vine și expresia "a îndopa porcul în Ajun".
Iar "karma" e o fantezie orientală adoptată secolul trecut în Occident, completamente ruptă din contextul ei budist.
Noi nu hranim fortat pasari iar apoi le aruncam in armagnac sa le inecam! Asta e o gruzime de neimaginat! Nu sunt vegan dar totusi, poate ca ne va veni si noua randul! Poate ca vom cunoaste o civilizatie care ne va trata asa cum tratam noi animalele
Uite aici marea conspirație! Multinaționalele gen KFC, McDonald's, Fornetti, ne îndoapă ca să ne îngrășăm pentru ca mai apoi să vină extratereștrii și să ne trateze așa cum tratăm noi bietele animale.
Nu știai că poți fi vegetarian? Sau lacto - vegetarian?
Eu nu știu ce aveți toți cu McDonald's și KFC! Eu vorbesc de majoritatea mancarurilor procesate! Și de ce consideri presupunerile mele absolut ridicole?
Iti dsplace cum se obtine ficatul gras, dar il mananci cu placere. Afla ca nu numai francezii fac asta ci si femeile de la tara din extrema orientala, in Romania. Toate indoapa atat gastele cat si ratele. Bunica-ta, matusa-ta sunt la fel de arogante ca francezii. Dar tie iti plac mancarurile lor. Sigur nu mananci doar napi si morcovi.