| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce sunt implicati JK Rowling si Elon Musk atat de mult in politica si isi dau cu parerea atat de mult despre subiecte controversate? Ei sunt printre cei mai bogati din lume si totusi nu li se pare de ajuns, vor sa inlfuenteze o gramada de oameni prin ideile lor in mare parte demodate pe majoritatea spunand ca ei stiu cel mai bine si li se pare lor ca lumea merge intr-o directie gresita! Nu sunt niste persoane atat de importante incat sa influenteze pe majoritatea si sa spuna ca noi toti gresim si ca ei au dreptate, au avut doar bafta de a scrie cateva carti sau de a fi super dodati in matematica si fizica dar asta nu inseamna ca le stiu pe toate! De ce atat de multi oameni le dau dreptate si ii urmeaza ca oile la fel ca pe Tucker Carlson! Unii nu ar trebuie sa aiba o opinie daca acea opinie este complet aiurea si este depasita, parerea mea! Voi ce credeti, mie imi da de gandit si mi se spune ca acei oameni sunt platiti!

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Un om de afaceri care face politica.
"What's wrong with this picture?"

| LisaJulie a răspuns:

Eu am auzit ca Musk vrea sa intre in politica dar sincer nu stiu cine l-ar vota pe el