Nu ești fătălău.cine te face așa este clar ce fel de om este. Nu mai pune la inima și suflet ce spune toți drogați retardați care nu muncesc și are grijă alți de ei și stau pe bani la părinți lor sai crească nu te mai compara cu toate mizerile și drogați de la colțu străzi aia așa sunt ei cu adevărat tu nu trebuie sa fi ca ei Niciodată fi așa cum ești tu cu adevărat cine ești tu cu adevărat. Nu te compara cu așa mizeri care o arde prin cluburi și se drogheza pana numai știe de ei se ard în toalete publice cu oricine au o viata de boschetari.bravo ție ca ești așa cum ești tu niciodată sa nu te schimbi pentru nimeni în viața asta rămâi așa cum ești tu cu adevărat frate.
Mulțumesc mult pentru încurajare!(:
Asta este adevărul nu trebuie sa fi ca toți drogați și Alcoliști.
De iesit o faci la servici sau scoala, piata... poate esti virgin pana ai chef sau toata viata depinde cum intampini viata dar o scoti la capat. Nu te accepta pentru ca esti cuminte
De ieșit doar la școală și virgin rămân până la căsătorie(dacă voi avea vreodată vreo prietena...)
Ei pot accepta dar își creează o anumita părere cum și tu poate ți o faci despre unii oameni. Eu cred ca părerile se fac nu neapărat ca nu fumezi nu bei, nu înjuri, astea sunt lucruri normale la vârsta ta și mulți sunt bine educați nu doar tu, dar probabil mentalitatea și atitudinea ta sunt mai diferite de adolescentul tipic.
Poate că ai dreptate, sunt si foarte retras, timid...
De ce? Lucreaza putin la tine, la stima de sine, nu trebuie sa fii diferit de cum esti ci sa te simti relaxat in preajma celorlalti si sa dezvolti relatii sociale cat de cat.
Încerc dar nu pot și câteodată plâng pentru ca toți îmi spun sa mă schimb dar nu pot, timiditatea face parte din personalitatea mea fie ca vreau sau nu, dar nimeni nu mă acceptă așa cum sunt...
Acasă în familie tot asa mai timid ești? Dacă asa ți e felul nu te schimba dar dacă ești timid din teama sau traume se poate schimba situația mergând la psiholog, discutând sau întâlnind oameni buni care sa te înțeleagă și tu sa te simți în largul tău cu ei. De fapt asta contează sa te simți în largul tău oriunde ai fi.
Nici acasă nu prea vorbesc dar acasă nu îmi este teamă, n-am fost agresat sau altele, îmi este frică sa vorbesc cu oamenii cu care nu mă simt confortabil, ma tem despre ce cred alții despre mine și tot așa...Am mai pus întrebări pe acest site sperând să primesc un sfat, o vorbă bună dar unii oameni m-au făcut sa ma simt si mai anormal decât ma simțeam deja, cred ca o sa încetez sa mai pun întrebări pe acest site
Nu mai fi asa sensibil, oamenii iti raspund si frumos, sunt multi care au aceeasi problema ca si tine, unii mai mult altii mai putin
Știu dar ma refer că sunt unii care nu s-au confruntat niciodată cu asta si sun doar"nu mai fi așa, fii bărbat ", înțelegi? Nu ma refer la cei ce au comentat la postarea asta, chiar le mulțumesc și îți mulțumesc ca mi-ai tot răspuns (:
Buna.
Ia atitudine fata de ei si o sa vezi ca nu te vor mai deranja cu comentarii. Probabil le-ai permis si de aceea ei continua sa te necajeasca cu asta.
Cand zic sa,, iei atitudine" nu ma refer la lucruri rele, ci la faptul ca cu respect sa ii pui la punct (cu respect dupa cum ziceam cu cuvintele pe care le vei spune), astfel incat sa nu te mai deranjeze. Daca tot continua sa vorbeasca asa cu tine, nu mai tine legatura cu acele persoane. Cel mai probabil persoanele acelea nici nu stiu,, semnificatia'' cuvantului.
Nu aș putea sa nu mai i-au legătură cu fratele meu mai mic, locuiesc cu el in aceeași casă deocamdată(el e un exemplu), mă înțeleg bine cu el dar atunci cand mama mea mă dă exemplu în fața lui el spune "daca el e fătălău si nu iese nicăieri" si ma face si antisocial câteodată...
Aa. Nu ai specificat ca este vorba de rude de aceea am zis ce am zis.
Explica-i fratelui tau. Sa vorbeasca si parintii vostri cu el si sa ii explice ca ceea ce zice nu e frumos.
Nu e nici o problemă, e bun si sfatul tău de mai sus(pentru străini). Părinții mei nu au ce ii face in legătură cu asta, încerc să-l ignor dar sunt foarte sensibil(chiar daca nu arăt asta)si oricând ma jignește cineva(nu doar el), ma afectează si mă doare în interior și după ma gândesc că e ceva greșit cu mine(știu că sunt foarte sensibil ca băiat si nu știu daca e normal la vârsta asta).
Nu te gandi la asta. Incearca sa nu pui la suflet. Gandeste-te ca ceea ce zice nu este adevarat. Incurajeaza-te.
Citeste carti de dezvoltare personala.
anonim_4396 întreabă: