Intrebare de nota 20! Ar fi o treaba daca ar vrea pentru ei cei bun(sau se pare mai bun) dar de ce trebuie sa calce pe altii in picioare?
Cred ca s-a uitat vorba aia cu nu face celuilalt ceea ce nu ti-ar placea sa ti se faca tie... Ar fi bine, inainte sa actionam sa ne gandim daca noua ne-ar placea impactul faptei noastre...
Eu nu voi da un raspuns filozific, precum Legiuitoarea ptc nu ma pricep
Dar iti zic:
Important e asa cum esti tu, sa fii multumita de persoana ta, ptc tu esti buna si nu iti bati joc de altii...Trebuie sa ai puterea de a te ferii de oamenii rai si sa incerci sa nu devii ca ei.Nu lasa astfel de oameni sa te raneasca
:*
Asa sunt unii oameni.Se gandesc numai la ei si putin le pasa de altii.Nu toti sunt asa.Trebuie sa cautam oamenii buni care sa nu faca astfel de lucruri.
Oamenii sunt rai pentru ca au uitat cum este sa fii bun si explicatia e simpla. omul este pina la urma un animal si se comporta ca atare.
bye
Mda... cred ca te/nseli! nici macar nu stiu ce e cel mai bun pentru ei. ii calca in picioare din lipsa de omenie si respect, pentru daca ar dispune de asa ceva ar castiga mult mai mult.eu cred ca oamenii sunt rai din prostie. excluzand pe nebuni
fiindca bietii de ei ii impiedica boala sa realizeze ca sunt rai.
Pentru ca nu au cei 7 ani de acasa, pentru ca nu stiu sa respecte, iar pentru a respecta pe cineva trebuie mai intai sa te respecti pe tine.
Criticul** Te rog frumos. Eu nu sunt la fel ca tine. Fiecare are personalitatea lui. Asa ca vorbeste pentru tine. Eu nu sunt rau, sau ma rog nu foarte rau. Incerc sa fac cat de mult bine pot. Raspunsul la intrebarea ta cred ca este"egoismul lor".
Cam asa e, insa la randul lor si ei vor fi calcati in picicioare, dupa fapta si rasplata, oamenilor rai nu semerita sa le acorzi a doua sansa./un gand frumosa pentru tine si asa ar trebui sa fim toti ca in video clip : http://www.youtube.com/watch?v=L5YkHkSjy0U&feature=related
Pentru ca suntem oamnei
oricine greseste si degeaba regreti apoi ce ai facut daca nu gandesti inainte de a face
fara rautate nu ar fi existat Lumea
Noi romanii avem o vorba; facerea de bine, f...re de mama, adica contact sexual cu mama este.si; pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.cred ca santem rai.pana si in biblie scrie; daca voi care santeti rai, stiti sa dati copiilor vostri lucruri bune, cu atat mai mult Dumnezeu care este bun, va va da voua.
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: