| GulDan a întrebat:

De ce sunt sportivele asa? De la atletism unele fete frumoase,blonde,care aratau bine,etc. le-am vazut cu baieti care nu prea au treaba cu sportu mici, mai slabi/grasi, unii chiar urati..Vi se pare normal o fata sportiva sa fie cu asa baieti? Prietenul lor ar trebui sa fie sportiv si pus la punct cu fizicu.

Răspuns Câştigător
| SimionAlexandru a răspuns:

Nu exista ceva "normal" si ceva "anormal". Noi oamenii, avem tendinta sa numim "anormal", tot ce nu ne convine, sau nu ne place. Sunt doar termeni relativi.
Acum, sa iti raspund la intrebare:
Ma bucur, ca ai pus intrebarea asta. Chiar vorbeam cu cineva, despre chestia asta, cu o prietena. Vrei sa stii de ce, fetele foarte frumoase, ies cu baieti, care nu sunt "rupti din stele"?
Pentru ca fetele, se bazeaza foarte mult pe SENTIMENTE, iar baietii pe LOGICA. Baietii se excita VIZUAL, fetele NU se excita vizual (marea majoritate). Deci, fetele, nu tin cont de aspect (tin cont de aspectul baietilor, mult mult mai putin, decat tin baietii cont, de aspectul unei fete).
Fetelor, le plac acei baieti care stiu sa le faca sa SIMTA emotii pozitive, sa se simta bine cu ele insasi. Tocmai pentru ca, se bazeaza pe SENTIMENTE. O fata, nu e prea atrasa de aspectul fizic. Ci de cat de INTELIGENT, e baiatul :-)
Iti doresc o zi superba in continuare

| anonim_4396 a răspuns (pentru SimionAlexandru):

Tu arati de parca ai fi facut psihologie cu Florin Salam. Baietii "cand se excita vizual" nu se lasa condusi de logica iar fetele, la randul lor, "se excita" si ele "vizual". Da, in general, cand vorbim despre gandire ca si proces cognitiv barbatii sunt mai pragmatici. Asta nu inseamna ca "Fetelor, le plac acei baieti care stiu sa le faca sa SIMTA emotii pozitive, sa se simta bine cu ele insasi." iar barbatilor le plac doar femeile care arata bine. Barbatii, atunci cand vine vorba de sex, prefera femeile "frumoase" din instinct, pentru ca o femeie frumoasa creste sansele unui urmas sanatos si deci asigura perpetuarea speciei. Cand vine vorba de casnicie, barbatii sunt mult mai atenti in alegerea consoartei, in functie de posibilitati, desigur.

Ca sa revenim la intrebarea noastra, femeile, pe cat sunt de sensibile pe atat sunt si superficiale. Cand vezi o femeie frumoasa alaturi de un barbat foarte urat nu te poti gandi decat la o cauza materiala sau, mult mai rar, poti presupune ca respectivul are ceva special.

| SimionAlexandru a răspuns (pentru anonim_4396):

Simplu sa critici, nu-i asa? :-)
Eu mi-am spus parerea. Nu sunt mai destept ca tine, dar nici tu, mai destept decat mine. Tu ti-ai spus parere, si o respect. Eu mi-am spus parerea, tu faci ce vrei happy

Nu toate femeile sunt superficiale. (E usor sa le implici pe toate in aceeasi categorie). Am vazut si eu femei frumoase, alaturi de barbati, pe care ii numim "urati", chiar daca barbatii erau saraci (material, si/sau spiritual)

Oricum, fiecare are parerea lui. Nu exista un adevar, la nivel Universal. Fiecare isi creeaza, si isi traieste, propriul adevar.
Nu cred ca trebuie sa iti spun, ca ce e perfect pentru tine, NU este perfect pentru absolut toata lumea :-) De aceea, in loc sa ma apuc si sa te critic, prefer sa iti respect punctul de vedere. Nu toti suntem la fel :-) Cum spuneam, fiecare isi traieste propriul adevar. La fel cum tu, imi poti dovedii ca ceea ce imi spui, este 100% adevarat, la fel si eu, ti-as putea dovedii ca ceea ce iti spun eu, este 100% adevarat. Nu cunosc nici o persoana, care sa spuna ceva in care nu crede, ceva, de care nu este convins/a :-)
O zi frumoasa

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Barbatii romani sant urati pentru ca mor de foame in primul rand, sant slabi si baga tigari - alcool la greu in ei nu se gandesc la sanatatea lor si cheltuie bani pe fraiere si de acolo tragem linie la situatia in care ne aflam. Cine arata bine se vede ca stie sa aiba grija mai mult de sanatatea lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa fizicul! In interiorul persoanei te-ai uitat?

| NoLiesJustLove a răspuns:

Pentru ca degeaba esti frumos si le ai pe toate daca aceea persoana nu te place, nu ii place cum te comporti sau cum gandesti.conteaza mai mult interiorul decat exteriorul