Pai prietena aia a ta, nu mi se pare o f buna prietena, adica... sa fim eriosi...
Kt despre perversul acela explica-i ca nai nici o legatura cu canecelul acela, si ca ai prieten ( la care banuiesc ca ti ), c reactioneaza prosteste, copilareste si f imatur.
Zii si prietenei tale ce parere ai thu despre ce face ( asta in caz ca nu-ti convine )
fundita
Daca as fi in locul tau, as sta distanta de "prietena " asta. Nu as putea sa am pe cineva langa mine atat de fals ca ea! Sustine porcariile alora? Stai linistita, daca nu le acorzi nici un pic de atentie acestia se vor plictisi si vor inceta. Nu au o viata a lor, sunt vai de capul lor si nu stiu pe cine sa necajeasca, pe cine sa deranjeze. Spune-le chiar tu in fata ceea ce simti, este si asta o solutie.
Pai prietena mea isi da seama ca il sustine si ca e vina ei din cauza ca ala nu ma lasa in pake ca ea mereu se crede nu stiu ce diva din cauza ca toti prostii de pe strada ii spun sau ii propun anumite chestii si se crede nu stiu ce diva. Si oricum m-am suparat ff tare p ea si nu am de gand sa-mi treaca repede... mie mi-e mila si de fostul ei prieten care nu are habar ca ea vrea sa se cupleze cu prietenii lui cei mai buni... app asta cum se numeste? ceea ce face ea?
elyfel întreabă: