Nu vreau să jignesc dar mi se par aiurea persoanele de genul. Unele fete nu înțeleg că OXIGENUL nu e partenerul, nu trebuie să fii dependent pur și simplu de el. Nu trebuie să fii dependentă de persoana iubită. Din cauza asta multe fete intră în depresie când partenerii se despart de ele. Din iubire, unele o dau în prostie. Nu judec, ci îmi spun doar părerea strict personală. Cred că, singurătatea într-o anumită măsură... priește. Dar, una peste alta... imaturitatea își spune cuvântul în privința lor.
Nici eu nu-s de acord sa fii asa...aiurea cu o persoana daca nu o iubesti, daca nu simti ceva pentru ea.Probabil nu suporta singuratatea, dar cum ziceam nu mi se pare ok asa, nici macar nu pune sentimente daca ea e mereu cu altu si altu. Iar la a 2a intrebare...nu stiu unii devin dependenti de acea persoana, dar nici chiar asa sa-ti uiti prietenii sau familia.trebuie sa-ti faci timp pentru toate
Pentru ca sunt prost educati. Uite acum ce intoxicati suntem cu promovarea asta a Valentine's Day. Unora li se induce de mici copii ca nimic nu e mai important in viata decât sa fii iubit. Adevărată afirmatia in unele proportii, dar unii nu inteleg ca iubirea nu e numai de un singur tip.
Alea se numesc minti infectate de nebunie, altii nu depind de o relatie si le place sa plateasca serviciile sexuale, avantaju e ca isi aleg cu cine si-o pun