Lipsa de neuronii
Acuma depinde si cum definesti tu acel "cringe ", na fiecare are perspectiva lui
Lipsa de p! zdă își spune cuvântul, sau de plă, ca să fim political corectly și să ne mai și adresăm ambelor sexe.
Imi plac bananele cu vin .
Mai are cineva senzatia ca vrea sa moara dupa replica asta?
Oww... asta inseamna cringe.
Când o sa bei Jb cu zahăr pudra Mai vorbim sa vezi cum este îți dai plămâni afară sti cum se fac ochi nu mai respiri nimic am lăsată usa deschisă toată noapte nu aveam aer plus geamurile Este mortal fatal eram alcolist rescunos dar gata am pus capta oricum Sincer aveam praf de colț dar nu mi-a venit Ideia aia ma gândesc acum oară dacă fac un cozunac din Jb oară o sa fie bun de data asta pun Zahara pudra la finla nu-l pun direct așa
Pâine înmuiată cu spirt )) minte serios glumeața nu a-și face as altceva in viața mea ) era sa mor de la Zahara pudra cu Jb noroc ca am im seara Aia ninge Afară drimero sti ce făcusem )) am băgase capul in zăpada eram roșu totul ) îmi dădeam cu zăpada pe fata abera respiram )
Am băuse mult Martini nu era dulce ce era sa fac? Ce nu este de înțeles serios acum fără Glume am băut mult martini era dulce și când sa termina am băut câteva căni din in dar ara mi-a distruse gura abia dacă simțeam limba și era spirt am pus zahăr pudra am băut de câtva ori era bun dupa aia nu știu ce drescu sa întâmple era roșu totul nu mai aveam aer ochi roși fata roșu abia respiram am ieșit afara noroc in seara aia ningea capul direct in zăpada dădeam cu zăpada Pe fata și Aia e fost Atât tot nimic alecva