| fadnox a întrebat:

De ce ti-ar fi frica de moarte? nesiguranta? nestiinta? sau frica de frica? ~conversational

8 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Chiar așa, "de ce ți-ar fi frică de moarte?" adică, e singurul lucru sigur, care indiferent de statut social, de religie sau de câte fapte bune am făcut, ne va lovi pe toți.

| Adrianetc a răspuns:

Moartea este doar o usa, oamenilor ar trebui sa le fie frica de ce este dupa acea usa, ce o sa se intample cu tine dupa ce treci acea usa? Rai sau Iad? Deacea Isus ne-a dat Biblia, iar un verset spune : Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna."

| Wøodenpints a răspuns:

Probabil pentru că viața pe pământ e mult prea interesantă și ar trebui să se termine. Bine, aici nu-i vorba chiar de frică, ci mai mult îți pare rău că se termină.
Multora le este frică de moarte și-o văd ca pe ceva extrem de sinistru, chiar dacă asta e cam cea mai naturală chestie.

| Crucified a răspuns:

Moşii şi babele alea le este frică de moarte deoarece ei ştiu că se termină şi n-o să mai aibă timp prea mult pentru partide... Dar nu înţeleg. Ce vă mai trebuie sex la 90 de ani?

| W3R4 a răspuns:

Bine,într-un fel îmi e frică de moarte,deoarece nu ştiu ce se întâmplă în momentul când îţi dai ultima suflare...pur si simplu doar închid ochii şi atât? Nu prea cred...
Dar,pe de altă parte,am învăţat că moartea este ceva normal,un proces biologic,de care nimeni nu scapă. Spun asta,deoarece am pierdut multe persoane dragi,iar la momentul acela,spuneam că nimic nu va mai fi ca înainte,că nu voi putea trăi fără acele persoane...dar cum timpul le rezolvă pe toate,mi-am dat seama ca moartea e inevitabilă.
Mă gândesc ce se va întâmpla cu mine, cu sufletul meu. Oare chiar voi merge în Rai/Iad, sau pur şi simplu nu voi mai vedea, gândi, auzi şi simţi nimic?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nimanui nu ii e frica de moarte, este inevitabilul, dar toata lumea o amana cat de mult poate.
2, 4 si 3 - nu stiu ce sa zic

| ionuttemeri a răspuns:

Asta da intrebare frate. pai nu stiu pentru ca asa e normal sa iti fie frica sti cum e o vorba foc fara fum nu exista asa si cu frica om fara frica nu exista

| justme2846 a răspuns:

Normal ca iti este frica nimeni nu s-a intors sa ne spuna cum e atunci cand mori happy

Întrebări similare