Hei, poate sunt nesimțiți adevărat Dar ei știu adevărul dc să poarte mască dacă nu există nimic covid ăsta e făcut să ne controleze și să depopuleze țările de pe toate continentele crede-mă era bine dacă chiar exista covid-19 și să fie adevărat dar ăsta nu există doar numele există. Așa că stați liniștiți că nu poartă lumea mască, nu suntem sclavii lui George Soros, Joe Biden și Klaus Iohannis. Votați A.U.R dacă vreți să aflați adevărul. Și nu mai fi rasistă draguț-o că nu e bine!
Ce ai Man cu tiganii? Ce ți-au făcut de nu ii aderezi? Credeam că ești mai Smart dar m-am înșelat
Nu sunt toți la fel atât îți spun.
Sunt și mulți romani care nu respecta regulile. Încearcă să nu mai fi rasist că nu rezolvi nimic, sfat prietenesc
Nu am nimic cu ei, doar am vrut sa stiu de ce ei nu poartă măști.
Se iau dupa tigani). Asta ca o gluma
Doar ca daca polistitul prinde unul fara masca ii da amenda.dar cu tiganii nu se pun
Salut!
Pentru ca Covid stie cine sunt ei? Ei sunt cei mai tari, sa moara familia lor.
Cum persoanele de etnie roma au un sistem imunitar mai bun(ai observat ca ai lor copii sunt desculti vara si mult prea dezbracati iarna, nu? Asa isi construiesc un sistem imunitar mult mai tare decat al romanilor care infofolesc copii cu 10 randuri de haine.) numarul infectatilor din randul lor este mai mic.
Inconstienti sunt din toate etniile, cetateniile, sexele etc.
Aia cu capul pe umeri poarta. Sunt si de'aia, doar ca nu ii vezi. Dar mai sunt care se dau mari smecheri ca nu au masca, asa ca unii romani. Ori de asta, ori ca nu au asa ceva.
Stai linistit, nici romanii nu prea poarta masca. Mergi in piete, mall uri si tot ce vrei. Cred ca s mai multi romani care nu poarta masca decat romii
Depinde de ce fel de tigani sunt ca mai sunt si unii oameni ca lumea dar mai rar. in Romania 70% din populație e reprezentata de oameni prosti. singura noastra varianta e sa ne ferim de oamenii prosti fie ei tigani sau nu. pe acesti oameni doar daca le dai amenzi imense sau ii bagi la inchisoare ii poti convinge sa o poarte ca de virus nu le va fi frica pentru ca nu cred in el.
Aia de care zici tu sunt Cocalari, Fi calm, la mine in Comuna toti Tiganii poarta masti, nu mai fi Rasist si bea in pahar cu Apa Rece ca de la atata caldura ai facut isolatie!
DOAR TIGANII FAC ASTA? Eu am vazut si romanii si tigani, daca tu esti RASIST si doar pe tigani ii vezi inseamna ca ai o problema!
Pentru ca ei sunt mai cu moț. Nu sunt rasista ca asa am fost educata, dar nu mi se pare corect ca doar pentru ca sunt romi, sa nu fie tratați ca noi, ceilalți.
Pe noi ne iau controlorii in tramvai, noi primim amenzi in trafic, noi trebuie sa respectam regulamentul, dar ei nu. De ce? Pentru ca le e frica ca vai doamne o sa vina toată satra sa ii taie?
Părerea mea
Se cred mari si tari
Si nu vor sa dea bani pe o masca..banii furati
Si stiu ca aia ce se iau de ei.o patesc grav.
Sunt needucati, nu ii poate obliga nimeni, pentru ca, în general sunt puși pe scandal si ar iesi urat
Stiu ce spui. Cand merg cu transportul in comun, e plin de tigani fara masti. Culmea, doar ei nu au masti, nimeni nu le spune nimeni nimic pentru ca sunt multi si nimeni nu ''vrea probleme cu ei''.
Cei de pe stradă, cei care îi vezi tu fară mască nu sunt doar romi! Chiar și unii români ies pe stradă fără mască. Acei oameni se numesc neresponsabili! ...nu țigani, români, turci, italieni ....haideți să nu încurajam rasismul.
Nu este nevoie de teoria conspirației aici! Noi credem doar în adevarul pe care îl vedem, nu în teorii realizate de oameni iresponsabili, de oameni care cred ca virusul nu exista, iar apoi mor chiar ei infectati cu el.
DaltonCastle întreabă:
alex123420029867866 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: