| andreeaeml1200 a întrebat:

De ce tiktok-ul este invadat de fetiscane/femei care îsi arata sânii, fundu, aproape dezbracate, si cu cont de onlyfans in descriere? Totusi, nu e o aplicatie pentru un astfel de content, ar trebui adminii sa dea jos toate videoclipurile de genu, avand in vedere ca restrictia de varsta e sub 13 ani. Nu se respecta niciodata regulile unei comunitati, dar acei admini tot nu fac absolut nimic.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu am pus câteva canale preferate și mă uit la ele, tiktok îți oferă în funcție de preferințele tale

| Holiday a răspuns:

Pe plajele de nudisti nu este restrictie de varsta.

| Hyperion7 a răspuns:

Pentru că se promovează din ce in ce mai mult sexualitatea.Nu se mai țin cont de valori, principii,ci acum e la moda sa fii "plăcut ochiului"
Ce mai contează că nu e moral,banul sa iasă, atât timp cât nu depun eforturi suplimentare și iese banul,nu se mai ține cont de nimic.
Mai mult, astfel de content e promovat drept divertisment și nu prea ar avea nimeni ce sa îți facă, atat timp cat nu e nuditate, nu ți se întâmplă nimic.
In plus, tine și de tine ce urmărești.Pe baza a ceea ce urmărești primești recomandări, eu nu am astfel de recomandări pe tik tok, dar nici pe alta platforma de socializare, deci da

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu e invadat, sunt cateva care fac asta dar daca tu ai fy-ul invadat inseamna ca te uiti prea mult la ele si de asta ti le recomanda. Si nu poti posta clipuri in care sa iti arati prea multe, maxim un decolteu (care sa fim seriosi, il vezi si pe strada, nu e interzis sa porti decolteu sa fusta ca nu suntem in 1800) pentru ca altfel ti se da clipul jos

| troleibuz a răspuns:

Pentru ca asta cauti. Eu nu vad nimic de genul asta. Nu mi se pare "invadat". Pe Internet sunt tot felul de oameni, tu alegi unde te invarti.

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu vrei să le vezi, nu apreciezi astfel de videoclipuri. De asemenea, ai și butonul "nu mă interesează" sau ceva de genul. Astfel, algoritmul va înțelege că nu dorești astfel de conținut. Asta este, suntem în 2023, toți au o dorință aprinsă de a primi validare. În legătură cu adminii TikTok sau mai știu eu ce, e total greșit. Mii de conturi sunt închise deoarece mulți copii sub 13 ani frecventează platforma. Gândește-te totuși că sunt milioane de utilizatori activi. Toate la timpul lor.