anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce tind unii oameni să-și creeze o viață dublă?
Aici nu mă refer la acei soți sau acele soții care își înșeală partenerii de viață, ci la un alt tip de viață dublă, gen acela în care persoana în cauză se prezintă în societate drept o persoană simplă, merge la job, se comportă normal, dar pe de altă parte, în ascuns, simte nevoia de adrenalină și și-o satisface făcând lucruri mai mult sau mai puțin periculoase, nu neapărat rele.
E acea persoană plictisită cu viața banală pe care o duce și vrea să adauge puțină "sare" și "piper" vieții sale?
Eu personal recunosc că mi-aș dori să am o viață dublă; să fiu ziua polițistă și noaptea spion sau detectiv, să trăiesc periculos. big grin

Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

Nu imi pare ca e vorba de o viata dubla. Pur si simplu omu respectiv e plictisit de viata de zi cu zi si vrea sa-si umple golul

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

După ce devii spion, ajungi să nu îți fi dorit niciodată asta, dar nu mai poți scăpa, că nu e ca în filme și romane, e pe viață și pe moarte. Am cunoscut pe viu situația, nu direct, ci prin persoană interpusă.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cam ce ai zis tu acolo, legat de cum ai vrea tu sa ai viata dubla... nu prea imi pare dubla, ca tot cam acolo bate.

Dar revenind (si imi pare cunoscut subiectul thinking ), probabil lumea care face acest lucru, indiferent ca este vorba de inselat sau de orice alt lucru, probabil ei nu vor sa piarda ce "au" deja, si vor si alte lucruri, alte experiente.

Pe langa asta, in cazul inselatului, asta se numeste si prostie. In cazul in care se comporta frumos cu alte persoane si cu altele nu, atunci se numeste judecata probabil. In cazul in care face lucruri extreme si in alte cazuri face lucruri plictisitoare, atunci vrea sa duca diferite stiluri de viata si sa incerce diferite experiente.

Inca o data, consider ca indiferent de viata, nu ar putea sa existe o viata dubla, ci una singura si atat, in care o persoana face la un moment ceva, iar in alt moment, altceva big grin Totul face parte din viata lui.

Numai bine! ^_^

| Mosotti a răspuns:

Si la job cum ai vrea sa se comporte? Normal ca trebuie sa fi altfel, sau in societate.
Si in viata privata sa umble dupa noradrenalina.

Daca face ceva periculos, se va intelege cu colegii de munca politai sau ce sunt, deci va fi el insusi acolo.
Deci depinde de societate si job, daca trebuie sa fi altfel sau nu.

Deci de aia au viata dubla unii, ca au un job, societate unde nu se cade sa fie ei insisi, si se adapteaza.

| Dismally a răspuns:

Nu cred ca exista un raspuns universal pentru asta. Eu spre exemplu am o viata dubla si am inceput asta dintr-o intamplare, nu mi-am dorit, nu m-am gandit niciodata la asa ceva, pur si simplu s-a intamplat. Continui cu ea din comoditatea si siguranta, sunt lucruri pe care le fac si nu le pot povesti oricui, cred ca doar fosta prietena stie despre asta.

| anonim_4396 explică (pentru Dismally):

Esti un drogalau?

| Dismally a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, n-am consumat niciodata droguri si nu simt nevoia sa incerc.

| CodrutElian1990 a răspuns:

E o vorba din popor: la oras sa vorbesti ca domnii, la tara sa vorbesti ca taranii. Sau: poarta-te in fiecare loc precum este portul.

| Emma30555 a răspuns:

Mulți facem asta. La munca ne vedem de treaba, suntem serioși, în familie la fel, dar poate cu prietenii rupem cluburile barurile de noapte și suntem diferiți de cum ne percep cei din alte anturaje.

| Invictusman a răspuns:

Poți alege sa fi și asasin ca nu mai ai mult pana acolo happy
Spion oricum ești din ce am sesizat în întrebările tale și faptul ca ai vrut cu orice preț sa o deconspiri pe admina rolling on the floor
Dacă te plictisești grav, poți opta pentru activități ce dau adrenalina.
Eu cred ca tu ai nevoie de mult sex sa te mai detașezi de unele probleme, stres, stari depresive. Ai nevoie de sex constant și de sport, acestea eliberează endorfine și te fac sa te simți mai ok cu tine însuți, cu viata ta psihosociala și alte probleme.
Tu în realitate nu cred ca ești o persoana sociabila, mai degrabă închisă, introvertita, poate izolata pe alocuri, trebuie sa faci o schimbare noua în viata ta, ceva sa îți aducă multa satisfacție sufleteasca, sa fi împăcată cu tine însuți, sa te eliberezi de toate frustrările și problemele ce le-ai acumulat de-a lungul anilor.

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Toți avem măști. happy Uneori e bine alteori rău. Mulți jucăm teatru și nu suntem ceea ce afișămwinking Funda? big grin

| CassiusAlexander a răspuns:

Deoarece unii oameni chiar vor ceva de la viață. Restul s-au lăsat păgubași.

| AlinMrs a răspuns:

Eu cred ca nu ii sunt "satisfacute" anumite nevoi si datorita societatii si felul in care percepem o actiune ca fiind imorala, recurge la a masca si a adopta aceasta dubla personalitate. S-au se plictiseste prea mult