| SERIALS a întrebat:

De ce tinerii homosexuali sufera mult?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce suferinte aveti dragi mei? anale? orale? tu crezi ca noi nu suferim? viata ne f pe toti, cel mai doare doare cand te f persoana iubita nu cand o faci anql

| oglindasultanului a răspuns:

Ca ei urasc femeile care-s colectionare de frumos.

| ShaOfHatred a răspuns:

Pentru ca in subconstientul lor stiu ca nu ebine ce fac laughing)
Sau pentru ca de obicei cei care sunt homo au avut ceva traume cu oamenii de sex opus, de aceea au ales sa fie homo.
It's not ok to be gay

| Teffan a răspuns (pentru ShaOfHatred):

De ce sa aleaga unul dintre cele mai grele stiluri de viata?
Cu atata discriminare in jur, e o nimic toată sa fii gay, nu-i așa?

Spui porcarii.

Toată lumea trece prin suferințe cu oamenii de sex opus.
Oricine se îndrăgostește prima data, după suferă pentru ca persoana respectiva l-a înșelat, sau trădat sau ca nu-i impartaseste sentimentele.Sau când treci printr-o căsătorie grea,cu copii,si nevasta-ta e a dracu,vrând să-ți ia copiii de lângă tine, tarandu-te prin tribunale, ca a găsit un moș cu bani.

Cați nu au trecut prin așa ceva si s-au recăsătorit?

"Pentru ca in subconstientul lor stiu ca nu e bine ce fac"

Cred ca nu știi ce vorbești.
Suferința vine din exterior, de data asta isi are rădăcini numai in exterior.
Oamenii ca tine sunt motivul.
Oameni care le induc asta, si ajung sa se considere extratereștrii pentru ca aveți voi o părere proasta despre ei si nu ii acceptați așa cum sunt.

Va transforma pruncii in gay, nu-i așa? laughing

| ShaOfHatred a răspuns (pentru Teffan):

Imi expun opinia in mod public. Si am zis traume nu ca ai o casatorie grea sau ca o fost inselat.Traume precum sa te bata mama ta pana nu mai poti, sau sa ajungi la scoala de corectie, sau puscarie, unde numa baietii cu baietii se poate.
Oamenii ca mine sunt ce motiv? Imi bat joc de cine vreau si ei sunt libera sa-si bata joc de mine.Asa functioneaza viata.Nu poti alege ceva fara sa fii judecat mai mult sau mai putin.
Asa am in clasa si o colega care crede ca sa fii gay e normal si sa fii autist e bine.

Ok,inainte sa incep vreau sa te rog sa citesti tot.
Nu citi printre randuri.
Citeste-mi tot, ca dureaza doar 3 minute.

Bun,iti expui opinia ta homofoba in mod public
Iar eu iti critic judecata anti-umana.

"Traume precum sa te bata mama ta pana nu mai poti, sau sa ajungi la scoala de corectie, sau puscarie, unde numa baietii cu baietii se poate."

Sa presupunem ca e adevarat ce ai spus in toate cazurile homosexuale.
Crezi ca e alegere chestia asta,sau ca asa si-au format caracterul si personalitatea,orientarea sexuala, datorita acestor traume?
Daca homosexualitatea este o boala, cum o descrii tu, este corect sa discriminam sau sa fim alaturi de acesti oameni "ca sa revina la normal"? Ca in cazul oamenilor bolnavi de cancer, cu care toti suntem solidari si ne e mila de ei pentru ca EMPATIZAM cu acestia.Adica,ne e mila,in cazul in care si noi vom ajunge bolnavi de cancer.

Acum sa vedem adevarul.
Ce am spus mai sus a fost prin absurd,niste observatii si intrebari la care sa te gandesti.

Adevarul este ca esti un generalist extrem.
Generalizezi mai rau ca bunica-mea,cand spune ca absolut toti oamenii care nu cred in Dumnezeu,sunt satanisti.

"Nu poti alege ceva fara sa fii judecat mai mult sau mai putin."

Tu pleci de la premisa ca homosexualitatea este o alegere.
Majoritatea homosexualilor nu au avut traumele de care imi vorbesti tu in copilarie,pentru ca este destul de rar asemenea violenta domestica,de proportii asa mari.

Deci,sa fie o alegere care nu depinde de nicio trauma.
Adica,oamenii s-au chinuit,s-au chinuit,s-au chinuit,mult de tot,pana cand nu au mai avut scarba cand se uitau la filme po*no cu gay,iar apoi au inceput sa devina gay.

Tu nu mi-ai raspuns la intreabarea:"De ce ar alege cineva calea mai grea,homosexualitatea fiind o orientare sexuala de o dificultate imensa,in societate?

Deduc ca nu stii ce sa-mi spui,si m-ai luat cu dreptul tau de a spune ce vrei, dar fara niciun argument.
Raspunde-mi la intrebarea asta.
Daca nu-mi raspunzi nici acum, inseamna ca imi bat gura de pomana cu cineva ca tine care vorbeste fara sa-mi spuna nimic ca sa ma faca sa ma gandesc la ceva.

"Imi bat joc de cine vreau"
Extraordinar drept pe care il ai, domnul meu.
iti bati joc de cine vrei, dar iti bagi joc de cine nu trebuie.Asa ca nici macar nu iti bati joc cu un motiv real.
Pentru ca logica nu e de partea ta.
Omul se invarte in jurul ego-ului.
Atunci cand ego-ul(omul) este deranjat,ofensat de cineva in mod DIRECT,precum:minciuna,jignire,atac fizic,atac psihologic,furt etc; ai tot dreptul sa dispretuiesti acea persoana.

Dar deviza in viata pentru toti oamenii adevarati,si nu doar cu numele este asta:Sa faci ce vrei,sa fii ce vrei,sa mananci ce vrei,sa canti ce vrei, sa *** ce vrei, atata timp cat nu ofensezi pe nimeni in mod DIRECT.
Adica, un crestin, poa' sa creada ce vrea.Atata timp cat nu ma enerveaza cu credinta lui.
Un gay, poate sa fie ce vrea, are dreptul sa stea oriunde cu prietenul lui, tinut de mana, in public.Pentru ca a deranja indirect pe niste oameni cu mintea ingusta,e problema oamenilor cu mintea ingusta.
Dar a deranja direct pe cineva,adica tu sa fii gay si sa ma faci pe mine sa devin gay,e rau.
Dar stii care e chestia?
Ca homsexualii nici macar nu fac asta.
Respecta natura heterosexualilor,si stiu mai bine ca oricine ca orientare sexuala este INNASCUTA.

Perfect,am vazut diferentele intre ofensare directa, cu un motiv REAL, si ofensare indirecta, fara motiv, fara dorinta de a ofensa.Problema fiind doar in cel "ofensat", pentru ca inca face parte din evul mediu, si nu a evolut ca om.

Tu stii cate cupluri homsexuale sunt fericite si indragostite in alte state?
Stii ca iubirea, atat sexuala, cat si sentimentala nu se defineste ca fiind intre 2 persoane de sex opus, ci intre 2 PERSOANE?

"Asa am in clasa si o colega care crede ca sa fii gay e normal."
O colega extraordinara.
Spune-i ca Klon, de pe TPU o felicita, si poti sa ma si injuri in fata ei, ma simt important.

Nu stiu ce sex ai.
Sa presupunem acum ca tu esti un baiat.
Poti sa-mi juri ca nu te exciti la 2 lesbiene care se ling pe corp si in ****? Poti sa-mi spui ca nu ai privit niciodata aceste filme si ti-au trezit un puternic instinct sexual de mascul alfa?
Fii sincer cu tine, in primul rand.
Daca nu te-ai uitat pana acum, te invit sa te uiti.Si sa observi ce iti spune interiorul, nu conteaza daca ma minti, ca nu dau 2 bani pe tine.

Ei bine, atunci, logic nu este ca daca erai fata, sa te exciti la 2 gay?
Oare chestia asta cu anti-gay-masculi,nu vine din ego?
Ca daca tie ti se pare scarbos,atunci chair este scarbos,in realitate?
Oare nu vine dintr-o subiectivitate destructiva pentru alte persoane?

Daca esti fata,se inverseaza rolurile.

Iti dai seama ca tu faci parte din elita anti-umanitate din tara asta,elita dispretuita in toata Europa,impreuna cu alte tari vai de capul lor?
Elita din cauza careia suntem priviti ca niste primitivi nenorociti in afara?

Am ajuns si la final,dragul meu.
Lectia de moralitate,empatie si sexualitate s-a terminat.

Acum te anunt:
Daca ai habar despre ce vorbesti si imi vii cu argumente solide ca sa-ti sprijini afirmatiile homofobe,te rog foarte mult.
Te ascult.

Dar daca tu habar nu ai despre ce vorbim aici,nu ai citit nimic pe tema asta, ci doar din auzite si din anturajul tau de distrusi, anturaj homofob, de la familie si de la coalitia pentru familie...
Vreau sa stiu daca discut cu o persoana documentata, desi nu prea pari.

Bun,sa iti raspund la intrebarea initiala. Tinerii homosexuali sufera mult deoarece oamenii din jurul lor ii judeca si in subconstientul lor,se gandesc daca e bine sau nu e bine ce fac, sau cu ce au gresit si alte ganduri indoielnice sau pur si simplu pentru ca suporta batjocura celorlalti.
Da, am citit tot, chiar daca ma cert cu cineva, il respect pentru ca macar atat meritam, o farama de respect din partea celuialt.
Da eu consider ca e o alegere dar in acelasi timp poate sa fie declansata aceasta atractie si din subconstient.In orice caz, nu te nasti asa, sa clarific(si urasc cand lumea spune ca te nasti gay).
Sa fiu mai specific.Crede-ma nu sunt absurd, si raspund la multe intrebari in batjocura dar daca vad oameni care vor sa continue discutia devin serioasa. Nu ii urasc pe toti cei care sunt homosexuali. Daca stai la locul tau si nu ma deranjezi pe mine, nici eu nu te deranjez pe tine.Dar am avut niste experiente cu oameni homosexuali care cred ca si pe tine te-ar fi iritat(sa zicem ca mi-au incalcat spatiul personal). Pe cei care spun ca daca esti homofob esti handicapat sau cei care ies in strada pentru a face scandal(nu o revolta linistita, sa zicem asa, ci una cu scandal) pai cu aia am ceva.
Ai spus ca homosexualii nu te indeamna sa fii gay sau lucruri legate de asta.Nu generaliza, exista oameni si oameni.Eu am avut de aface cu acea emisfara naspa a homosexualilor.
Nu, nu ma excit cand vad doua lesbiene si nici cand vad 2 gay cand isi fac de cap. Am fost indoctrinata de cand eram mica dar nu ma deranjeaza. Si lasa-ma sa iti explic ceva. Cred ca e mai normal sa fie o femeie cu o femeie decat un barbat cu un barbat.Sa fim sinceri, una e sa simti corpul fin al unei femei sa-i alta e sa simti corpul unul paros, sa nu mai vorbim de penisul unui barbat.
Am vazut o data un studoiu in care oamenii au intrebat un cuplu de lesbiene care e mama si care e tatal si femeia mai "feminina" a spus ca ea este mama, iar cealalta se uita urat deoarece nu voia ca ea sa fie tatal.Bine,sa zicem, sunt doua mamaci, dar totusi.Nu imi mai place ca majoritatea cuplurilor gay ii poate indemna pe copiii lor sa urmeze aceeasi cale.
Pe vremuri,scuze daca sun ca bunica ta, nu prea erau oameni gay,dar de cand toti "avem dreptul la opinie publica"(ma rog,ami mult sau mai putin) toti vor sa fie ce vor.Din partea mea poti sa te identifici si ca un cartof,daca nu ma deranjezi nu am bai.Dar, cum am spus, sunt si multi care o fac.
In cartile de psihologie, homosexualitatea este trecuta ca boala mentala care se dezvolta in timp. And actually, un copil poate fii influentat si de la o singura bataie dravana sau o persoana chiar de la mai multe esecuri in dragoste, deoarece inceteaza sa mai incerca si considera ca asa e mai usor.Ai spus ca habar nu am despre ce "vorbiti" aici, dar se pare ca mai mult doar eu cu tine vorbim.
Eu sunt din Ardeal, nu sunt cea mai religioasa persoana, si am anumite intrebari legate de Dumnezeu dar daca chiar consider ceva "adevarat" e ca dragostea se face intre o femeie si un barbat.nu altfel. Deoarece, asa de ce am avea ceva cu un pedofil, daca si minora vrea, nu vad o problema.Sau cu un zoofil. Poate cineva *** un caine care in chiar ar fi fost felul principal. Just sayin'
PS. Nu am nimic cu tine, sa nu crezi asta si ma bucur ca am in sfarsit cu cine vorbi un subiect interesant pe site-ul asta.

"In orice caz, nu te nasti asa, sa clarific"
De ce?

Eu am spus ca nu ai cum sa alegi asta,deoarece homosexualitatea este cel mai taboo lucru din lume,cea mai discriminata chestie.
Chiar nu intelege nimeni ce spun?
Cum,Dumnezeule mare,sa alegi asa ceva,in conditiile in care toata lumea stie cat de greu este sa traiesti ca un homosexual!?
Este imposibil biologic.
Este imposibil sa te constrangi ca sa iti schimbi orientarea sexuala.

De unde stii ca nu se nasc asa?
Exista studii,iar oamenii de stiinta sunt de acord,majoritatea,ca homsexualitatea este innascuta.

"Eu am avut de aface cu acea emisfara naspa a homosexualilor."
Dar emisfera naspa a heterosexualilor?
Exista peste tot emisfere naspa.
Uite, de exemplu de ce avem tendinta sa uram gay-ii, daca ne violeaza copilul, cand exista mai multi heterosexuali pe planeta(daa), pedofili si violenti?
De ce cand auzim la stiri ca un pedofil a violat o fetita de 5 ani,nu afirmam ca heterosexualii sunt toti niste nenorociti?

Pentru ca asta tinde lumea sa faca.
"Te violeaza poponarii",spun ei, cateodata, in gasti de astea de cartier, scotand la iveala o tehnica psihologica prin care imi dau de inteles ca gay-ii sunt toti niste nenorociti.
Replica "Te violeaza aia straight", nu exista.

"Cred ca e mai normal sa fie o femeie cu o femeie decat un barbat cu un barbat.Sa fim sinceri, una e sa simti corpul fin al unei femei sa-i alta e sa simti corpul unul paros, sa nu mai vorbim de penisul unui barbat."

Nu, asta nu e o explicatie.
Asta e o prejudecata a ta.
Te rog frumos, n-ai cum sa iti extrimi o asemenea afirmatie doar din perspectiva ta.
Ti-am spus. Oamenii tind sa fie subiectivi extremi.Asta a adus tot raul din lume.
Razboaiele intre religie, de exemplu.Protestantii erau convinsi ca ei sunt cei adevarati,normali.
Catolicii si ortodcsii spuneau invers,si s-a ajuns la razboi.

"And actually, un copil poate fii influentat si de la o singura bataie dravana sau o persoana chiar de la mai multe esecuri in dragoste, deoarece inceteaza sa mai incerca si considera ca asa e mai usor."

Tatal meu a fost batut cu cureaua cand era mic,pe fiecare zi.
Si a avut o copilarie groaznica,extraordinar de groaznica.
Si-a schimbat comportamentul intr-un om rece, deoarece asta e posibil.

Dar la o scara atat de mare, cum e o orientare sexuala, care este un lucru extraordinar de complex, crezi ca se putea schimba?

"Deoarece, asa de ce am avea ceva cu un pedofil, daca si minora vrea, nu vad o problema."

Un pedofil este un nebun.
Nu ai cum sa compari asa ceva.

Nicio minora de 9 ani nu vrea sa se *** cu un om de 30 de ani.
Fetitele de sub 10 ani sunt tinta pedofililor cel mai des.
Iar comprotamentul lor este unul nebun.
Adica le si rapesc si le si bat, pe langa sex.

"Pedofil este acea persoană care suferă de pedofilie. Pedofilia este o tulburare psihologică în care un adult sau un adolescent spre faza finală a vârstei adoleșcentine experimentează o preferință sexuală pentru copii de vârste prepubescente."

Varste prepubescente.

De exemplu, da.
Nu vad problema daca o copila de 15 ani se *** cu unul de 25 de ani.
Daca isi da acordul, este problema ei.

Stii ca in trecut fetele sa maritau mici, la 15 ani, cu niste adulti de peste 25 de ani, nu?
Bunica mea, din partea mamei s-a maritat la 15 ani, cu un om de 25, 26 de ani.
Chestia asta de ce nu o critica nimeni?

"Poate cineva *** un caine care in chiar ar fi fost felul principal. Just sayin'"

Cainele ala nu se simte bine daca il **** tu.
Cateaua are nevoie de un organ pe marimea vaginului ei.

Nu se poate compara homosexaulitatea cu pedofilia si zoofilia.
Homsexualitatea este iubire ca intre 2 oameni "normali", doar ca este inversata din nastere.
La fel cum exista heterosexuali pedofili si zoofili, asa exista si homosexuali pedofili si zoofili.
Doar ca lumea tinde sa incrimineze ceea ce nu intelege.

Nu este o boala, este o orientare sexuala, si nu afecteaza cu nimic creierul.Ci doar preferintele fiecarui om in parte.

Mi-e sete.

D-apai nu zic ca in orasul meu e bine sa fii gay.Cam daca esti gay te crucifica astia. Ce ti-am zis eu nu ii de la mine, e din studii.Si eu am cercatat chestiile astea, dar presupun ca sunt studii care sutin ideile tale cat si studii care le sustin pe ale tale.
Eu zic sa ramanem la chestia ca e un taboo si fiecare cu ideile lui, ce zici? laughing
In plus depinde si unde locuim. Spre exemplu Rusia e o tara straight, in timp ce America e dechisa la orice pareri.Romania nu prea stiu ce e, la noi tine mai mult de zona in care am locuit.Cum am zis, noi ardelenii nu acceptam asa ceva, dar bucurestenii din cate am observat da(poate ma insel).
Tot ce am spus acolo o fost parerea mea.Nu am vorbit in numele nimanui.
Uite, ai spus ca un pedofil e un om nebun, cu probleme mentale(complet de acord) dar asa erau vazuti si homosexualii acum 100-80 de ani(poate si de mai putin timp). Daca peste inca 50 de ani sa zicem pedofilia o sa fie permisa(Doamne fereste)?

Un lucru e cert.Lumea in care traim, e ciudata.

Ma doare capul deja.Asa e de greu sa si scrii ceva si sa te si intelegi cu alti oameni prin mesaje, telefon, ca merg azi la un majorat si mor aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa fii "mânjit cu toate alifiile" ca sa nu suferi, oricare ar fi natura durerii.

| Teffan a răspuns:

E destul de inevitabil, din pacate.
O lume homofoba, nu poate fi o lume armonioasa si pacifista.
Intotdeauna va exista violenta, in toate formele.

| Drimmero a răspuns (pentru Teffan):

Nu va exista niciodata pace, lumea este rautacioasa, uracioasa si invidioasa, daca ar fi eliminate diferentele sociale poate ca s-ar trai in pace,, dar pana atunci astea raman doar la stadiul de iluzii, oamenii sunt diferiti, n-ai cum sa impui sa fim la fel!

| NameInUse a răspuns:

Sunt dati la o parte de societate- psihic.
Fizic- poate nu folosesc destul lubrifiantlaughing

| Daria0123456789 a răspuns:

? Fii mai explicit.

Întrebări similare