| LOLOLAQ21 a întrebat:

De ce toata lumea are ceva cu mine ex:"esti gay, esti fata?"
Eu nici macar nu vorbesc cu nimeni sau ma comport intr-un anumit mod.Am mostenit niste trasaturi faciale asemanatoare mamei dar nu inteleg cu ce influenteaza asta.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca suntem o societate din ce in ce mai superficiala...

| LordCristobal a răspuns:

Lumea vorbeste mult si prost asa ca sa nu iti pese de ce zice lumea si sa nu fii afectat de niste vorbe aruncate in vant.
Sa faci misto de cineva din cauza trasaturilor faciale denota lipsa de educatie si respect.

| aimullah123 a răspuns:

In primul rand nu are toata lumea ceva cu tine. Creierul nostru a fost setat sa se axeze pe pericole. Astfel o sa ii vezi doar pe cei care se iau de tine si o sa ii ignori pe cei care nu au nimic cu tine.
De ce se iau de tine? Pentru ca au vazut ca taci din gura, ca le permiti. Atata timp cat taci si suporti orice, esti vazut ca fiind veriga slaba. Acum nu spun sa iti faci dreptate cu pumnul, doamne fereste. Daca e vorba de scoala poti apela la diriginte, director.
Daca vrei sa te amuzi poti sa le dai si tu peste nas. "Ma, de bine, de rau, mie fata mi se mai schimba de-a lungul vietii dar tu o sa ramai prost pana mori" Sau "Daca nu iti place fata mea, poti sa ma pupi in spate". S-ar putea sa te bata dar macar mai razi rolling on the floor

| AdioTPU a răspuns:

Pentru că sunt prost crescuți și tratează ceea ce văd și aud, cu superficialitate și nu au nici maturitatea și inteligența emoțională dezvoltata că să-si dea seama că ceea ce fac și spun ei e de prost gust.