Pai cu faza "Ma rog pe vremea cand eram mai tanar si prost" nici acum nu ti-ai schimbat mentalitatea fata de cand erai "tanar", nu ca acum ai fi batran.
Nu are treaba nici inaltimea nici masa musculara.
Multi sunt inalti si slabi, multi sunt inalti si umflati de creatina sau alte suplimente de genu.
Multi se intimideza foarte usor in fata persoanelor de genu, asa e si cu inaltimea...
Sunt doar curios de ce ar crede cineva ca un tip de 1.90 care e pe deasupra si slabanog si neatletic si ar fi vreun super bataus. Adica toti il privesc de parca ar fi vreun super luptator, el nici macar nu se bate.
Eu fac si sport si sunt si destul de solid dar lumea nu cred ca ma considera la fel amenintator ca el.
Nu de alta dar am vazut de cateva ori oameni mari care sunt blanzi ca niste pisici sau oameni mici care chiar sunt adevarate fiare, aspectul nu conteaza, conteaza indemanarea.
Iar inaltimea chiar nu cred ca iti aduce vreun avantaj daca nu ai si ceva muschi si oleaca de forta, adica daca ai 1.90 nu inseamna neaparat ca esti vreun super fortos.
"aspectul nu conteaza, conteaza indemanarea." indemanarea nu se vede, de aia ei se bazeaza pe ce vad.
Pai tu la 1.75 cand te uiti la unu de 1.60 te gandesti ca poate sa te bata? Esti mult mai mare si poti sa-l lovesti altfel, pot sa-l ridici, el posibil sa nu poata sau nu asa usor, e ceva natural sa crezi ca unu mai mare e mai bun la bataie.
Dar asa-i, nu e adevarat. Si eu la 1.70 am rupt destui, nici n-aveam 1.70 in momentele de glorie
Imi amintesc intr-o seara ca eram cu un prieten care are cam 1.85 si erau niste tigani si prietenu asta i-a ocolit, iar eu am trecut printre ei(erau doi, spatiul dintre ei era cam de 1m) si unu m-a impins si a spus "Ce ba, tie nu ti-e frica?". M-am uitat la prietenu meu, era deja la vreo 5 metri de mine ))) Cand i-am bagat un pumn in arcada aluia de m-a impins celalalt a luat-o la fuga si mai spun toti ca-s uniti )
Nu mereu, inaltimea are si ea niste avantaje, dar tot muschii sunt baza.
Ce conteaza daca esti inalt atata vreme cat esti slabanog?
Oare de ce crezi că şi în orice stil de luptă.....luptătorii sunt clasificați pe categoriire....greutate şi înălțime? Înălțimea e un avantaj.