| Joanita a întrebat:

De ce toata lumea crede ca fericirea unei femei sta intr-un barbat? De exemplu unii cred ca fara iubire, sau fara un barbat langa tine, nu poti fi fericita, de exemplu eu, vad fericirea in alte lucruri.

20 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Fiecare are propriul lui mod de a vedea fericirea, suntem oameni diferiti, cu placeri diferite. Fa ceea ce te face fericita, daca un barbat nu te implineste sufleteste e ok, mergi catre lucrurile care o fac.

| RAY a răspuns:

Cand depasesti o anumita greutate nici numai iti trebuie alta jumatate ca o ai deja in tine sub forma de lipide, eu te inteleg, si eu sunt singur si nu am nevoie de nici o jumatate, jumatatea mea are 35 de kg

| Drimmero a răspuns:

Asta se aplica si invers, nici pentru un barbat fericirea reala nu este o femeie, un om normal nu se agata de o relatie pentru a fi fericit, universul nu se invarte in jurul unei femei dar nici in jurul unui barbat, fericirea e relativa pentru fiecare dintre noi fiind declansata de anumite actiuni.

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca toată lumea gândește asa.

Sunt anumite persoane ce considera ca trebuie sa ai o mana de bărbat în casa cum se spune ca să îți fie mai ușor,sa aibă cine sa te protejeze,sa îți bata un cui etc pentru a avea o viata mai ușoară,lucru ce te face și fericita.Dar nu la toată lumea functioneaza asa.
Avem nevoie unii de alții pentru a ne procrea,pentru a ne oferii anumite plăceri,iubire,afecțiune, dragoste atenție, sprijin, ajutor.Dar nu toți oameni simt ca au nevoie de asta, asa ca nu e valabil chiar pentru toți.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Oricine, dar oricine are nevoie de sentimentele spuse de tine, cine zice ca nu ori minte ori e psihopat.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se poate sa aibă, dar se poate sa aiba nevoie
din partea unui copil, a unui animalut, a unei persoane de același sex.Nu neapărat de sexul opus.

| Joanita explică (pentru anonim_4396):

Inseamna ca sunt psihopata?

| Hammurabi a răspuns:

Depinde ce fel de fericire îți dorești.
Și ce te face fericită.
Poți fi fericită și atunci când mănânci o prăjiturică foarte bună.
Nu există șabloane pentru fericire. Nici bărbați nici altceva.

| Emma30555 a răspuns:

Fericirea vine din noi, din felul cum ne trăim viata și cum ne raportam la ea.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu am 60 de ani si vorbesc din ceea ce simt ca imi face bine si ce nu imi face bine.Imi place sa fiu libera si independenta si chiar sunt si sunt la varsta la care stiu foarte bine ce imi face bine si ce nu imi face bine.Desigur sunt facuta din om si as avea nevoie de iubire si tandrete.Dar mai bine incerc sa-mi ocup timpul cu altceva daca nu gasesc acel om linga care sa ma simt bine din toate punctele de vedere-si care sa nu ma traga in jos cu felul lui de a fi.Si daca nu gasesc un astfel de om atunci mai bine ma lipsesc de momentele intime si de tandrete desi ar fi binevenite, decat pe urma pentru 10-20 minute de tandrete sa trag ore sau zile in care nu ma simt bine cu persoana respectiva.Fiecare om merita sa fie iubit si apreciat si nu sa fie intr-o relatie toxica care nu-i face bine numai de dragul de a nu fi singur.Nu pot sa zic ca sunt din cale afara de fericita dar am momente cand sunt, dar in schimb am o viata in care am tot echilibrul si pacea dorita.(am avut o casnicie in care ani de zile nu mi-a fost bine si nu imi doresc acele vremuri innapoi sub nici o forma).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ai venit aici sa cauti confirmare.
Asa zice si maica-mea si se vede lipsa activitatii sexuale, imposibil sa te intelegi cu ea, o enerveaza orice, nu e coerenta, are obsesii, se comporta ca o salbatica, spune acelasi lucruri in fiecare zi.
Stai linistita ca ai multe adepte, sunt multe femei care urasc barbatii pentru ca e la moda, se vede si in comentarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de exemplu sunt una din femeile care nu considera ca fericirea unei femei consta strict in a avea un barbatel langa ele, din contra, de multe ori a avea unul langa tine aduce la propriu nefericire!

https://youtu.be/qBsEF7Qx09o

Desigur, conteaza si ce barbatel alegi!

Eu, de exemplu am 30 de ani, si nu am fost niciodata casatorita, si ghici ce?! Nici nu prea intentionez, desi am avut destule oferte, consider ca mai am multe de explorat pana la a ma gandii la casatorie, ma face mai fericita ideea de a avea prieteni / amici de calitate, decat un barbatel langa mine care sa vrea sa ma coordoneze!

| Joanita explică (pentru anonim_4396):

Foarte frumos!

| VoidEternal a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi că asta e rolul unui bărbat? Să te coordoneze? Nici nu-i de mirare atunci că nu intenționezi să te căsătorești.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VoidEternal):

Clar nu e rolul lui! dar barbatul mereu va vrea sa coordoneze / controleze femeia, sa se simpta cocosul, seful', iar cu mine nu merge! Deloc!
Nu-mi place sa fiu eu cocosul, ca inseamna ca am o gaina langa mine si nu am zis pe nici unde ca imi plac puicutele cu cocosel laughing), dar cu siguranta nici sa primesc comenzi nu merge! Eu nu functionez decat pe principiul egalitatii, totusi, barbatul fiind cel mai puternic din punct de vedere fizic si psihic, ei bine, trebuie sa fie un protector al femeii, nu un abuzator! Majoritatea barbatilor sunt mari misogini, desi, culmea! Nu sunt gay! Sau nu stiu, inca! laughing) Rar mai gasesti barbati adevarati! Doar cocosei sau m*iste!

In plus, multi nu vor responsabilitati de asumat, dau vina pe femeie din orice, daca de exemplu dau bani la o p*ostituata, femeile sunt c* rve, nu ei c*urvari si nebarbati!

Daca astea sunt singurele categorii de bărbați de care ai dat până acum cred că trebuie să îți schimbi anturajul.

Dar cumva am impresia că nici ție nu îți e clar ce vrei. Să nu fie cocos, dar nici găină, sa fie puternic, dar să nu facă uz de puterea lui, nu-ți place sa primești comenzi, dar nu vrei nici să dai comenzi că pe urma e el găină... Cred că trebuie să îți dai seama foarte bine ce anume cauți, asta daca o sa vrei sa cauți la un moment dat.

Oare barbati perfect echilibrati si nemisogini care chiar stiu ce isi dreste o femeie nu MAI exista?!

Nu. Și nici nu au existat vreodată. happy Perfecțiunea nu exista în niciun aspect, nici la bărbați nici la femei. Oameni sunt prin definiție imperfecți. E însăși natura umană.

Eu ma refer la echilibrati psihic (gandire ) si comportamental - dar, nah, daca nu mai exista asta e...

| cosminsistefy2023 a răspuns:

Buna! Consider ca acest aspect este cauzat de lipsa de educatie si de caracterul predominant misogin. Nu lua in seama chestia asta, nu o sa gasesti fericirea intr-un barbat, intr-un lucru material. Fercirea nu o poti cauta, ea apare pe parcurs. Ea nu este destinata finala, ci drumul in sine. Si pe mine ma infurie aceasta idee impusa inca de mici, insa aleg sa nu pun la suflet. Daca vrei sa mai discutam pe tema asta, imi poti da un mesaj privat.