| cosmin2sun a întrebat:

De ce toata lumea e asa de falsa? Chiar nu mai poti avea incredere in nimeni in ziua de azi? Unde sunt oamenii ce au fost odata? Chiar nu inteleg. Totul se rezuma la bani si interese personale. pacat...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...am observat si eu asta.Din pacate in ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni deoarece totul este pe interes.
Si eu m-am saturat de persoanele false care de fata te incurajeaza dar pe la spate te barfesc si iti vor doar raul.
Stiu multe specimene de genul asta.
Eu cred ca singura persoana in care poti avea incredere esti tu insuti si sa fii indiferent cu astfel de oameni.
Trebuie sa stii cum sa iti alegi prietenii si sa ii analizezi bine.
Oamenii nu mai sunt cum au fost odata deoarece totul s-a modernizat iar ei se scufund in superficialitate si sunt neresponsabili.In anii trecuti erau vremuri grele si nu erau conditii atat de bune dar oamenii erau respectuosi si de incredere. Puteai sa te bazezi pe ei atunci cand aveai nevoie, nu ca acum, cand toti iti intorc spatele si iti inchid usa in nas.
Nici eu nu mai inteleg.Lumea se duce de rapa pe zi ce trece.
Si mie imi pare rau si da, asa este, in mare parte totul se rezuma la bani.Toti aleg calea usoara pentru a-si crea un viitor.
Dn pacate, trebuie sa ne adaptam situatiei.

| GreenEyed a răspuns:

Off chiar nu stiu.Si cum oamenii adevarati, buni si cinstiti au ajuns sa fie pe cale de disparitie, asa s-a intamplat si cu dragostea.Ce era odata dragostea si ce e acum...e chiar...insuportabil de trist.Acum oamenii se iubesc pentru sex, pentur bani, pentru aspect si nu pentru ce conteaza in realitate.Incerc de muult timp sa gasesc persoane adevarate, dar dau mereu doar peste unele false. Unde se ascund toti oamenii buni?!

| adiynaelena76 a răspuns:

Stiu si eu asta eu am avut incredere in prietena mea cea mai buna dar ea de fapt isi batea joc de mine eu mereu o invitam pe la mine dar ea radea de casa mea si chiar si de familia mea si pana la urma m-i-a spus o fata ca ea ma barfea si acum nu ne mai vorbim de loc

| SWooZie a răspuns:

Nu toti sunt la fel,mai sunt si exceptii, de exemplu noihappydin pacate oamenii buni care nu pun asa mult pret pe bani nu prea au noroc in viata, iar chestia asta ii schimba pe cei buni in oameni rai, duri, insensibili.De exemplu nu ai observat cum un baiat rau care nu vrea decat sa profite de fete are numai fete bune iar baieti buni dau numai peste c..ve? sau cum ala care fura e mult mai fericit decat cel cinstit? e atunci cand ala bun vede ca ar fi mai fericit daca ar fi ca ala rau se schimba si el.multi spun ca din cauza educatiei.da e si asta dar in mare parte e din cauza celor din jur si a vietii