| Raluu a întrebat:

De ce toata lumea e atat de obsedata de metin2? cine raspunde cel mai complet ia

Răspuns Câştigător
| dfcsb97 a răspuns:

Eu unul nu sunt obsedat de metin2 dar recunosc ca am jucat acum 2 ani. Multi sunt inebiniti dupa joc pentru pe harta se pot intalnii cu alti prieteni, pot face misiuni impreuna, isi mai fac prieteni noi, iar altii joaca foarte mult pentru a ajunge admin pe serverul respectiv.La inceput si mie mi s-a parut ceva foarte frumos dar dupa o luna m-am plictisit de el pentru ca sunt multe jocuri mult mai bune decat metin2

2 răspunsuri:
| AddaXD a răspuns:

Mie nu prea nu imi place. O prietena de-a mea a vrut sa imi fac cont caci ei ii placea, asa ca mi-am facut, dar nu mi-a placut. Trebuie sa te lupti cu niste animale sau oameni, sa faci niste misiuni in care iti cere sa omori anumite animale de obicei, iti iei arme sau haine de lupta, vopsele de par etc, te transformi in magazin si iti vinzi anumite chestii, poti avea cal, sa pescuiesti sau sa te casatoresti pe metin 2 de la un anumit level sau sa vorbesti cu ceilalti. Din cate am observat, metin2 e molipsitor...totusi, mie mi se pare o prostie. Apropo, am uitat sa zic ca esti dintr-o anumita tara de metin 2 si poti merge si in celelalte...

| melissaana_6428 a răspuns:

pentru ca sunt obsedati nu au ce face si se joaca si ei ceva si cand se intelaneste cu prieteni vorbeste d metin sa ma * * * p metin big grin scuze de vorbe [ fundita? puppy dog eyespuppy dog eyes ]