| Kasia a întrebat:

De ce toata lumea e dependenta de facebook? De ce trebuie sa stie X si Y ce ai mancat tu de dimineata, cu cine ai fost in Z loc si de cine te-ai despartit? De ce posteaza toti din 2 in 2 secunde? De ce nu se despart de facebook decat cand stau pe WC(poate nici atunci)? Ma intreb... daca maine s-ar desfiinta facebook'ul ati mai putea trai?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Mi-ar placea sa se desfiinteze, insa nici macar nu imi pasa, deci imi e tot una, de fapt. Am avut cont pentru 2 luni, sa vad si eu care e treaba, insa nu mi-a placut si am gasit asta extrem de inutil. Pot vorbi la telefon daca doresc sa vorbesc neaparat cu cineva, stiri pot citi pe alte site-uri si muzica o pot gasi pe Youtube. Cat despre "status-uri" reinnoite o data la cateva ore, mi se pare absurd sa stai sa faci asta si sa ai impresia ca pe cineva chiar intereseaza atat de mult ceea ce faci tu zilnic. Deci nu, nu imi place si mi se pare inutil, insa reusesc sa il ignor cu desavarsire.

10 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Ce incerci sa demonstrezi cu intrebarea asta?
Sau chiar te asteptai sa iti raspunda un dependent de facebook, care sa iti clarifice problema? laughing
N-au decat sa faca ce vor ei cu timpul lor liber.

| Dariusuu a răspuns:

Te susțin, să ști. Nu-i văd rostul.

| Kasia explică (pentru Dariusuu):

Nici eu.plus ca unora le ocupa toata viata.straight face

| Dariusuu a răspuns (pentru Kasia):

Așa e, sunt copii de 12-13 ani care nu fac nimic decât să își verifice notificările.

| Kasia explică (pentru Dariusuu):

Ah,si colegii mei care au 18 ani fac asta.din 3 in 3 minute. oamenii isi traiesc viata doar online.oh go on.

| Dariusuu a răspuns (pentru Kasia):

Știu cum e, și au am colegi de 18 ani care fac asta.Nu există zi să nu intre... Dar cred că și tu ști cum e.

| Hevnoraak a răspuns:

Am facebook din mai multe motive:
-pentru cont pe 9gag
-pentru Polandball comics
-pentru Funker 530
-pentru multe alte pagini de la diferite lucruri care mă interesează
Am dezactivat de la majoritatea prietenilor alertele, deci nu primesc nici o informație că și-au postat poze noi sau alte chestii neinteresante.
Am pe perete doar ce vreau eu să văd, am găsit în facebook o modalitate de abonare ușoară.

| Alishia a răspuns:

Eu nu am facebook si viata merge mai departe deci nu stiu cum e senzatia sa stii ce a mancat X la micul dejunhee hee

| Pufiiiiiii a răspuns:

Am fb da nu e chiar asa...eu zic ca acele persoane care scriu din 5 in 5 minute ori sunt foarte complexate/frustrate si se tot lauda,pun poze cu citate,,inteligente``, iar comentariile gen(scumpiiiihappy sau waiiii puup sau si desteapta si frumoasa:***) le fac sa se simta mai pretuiti, chiar daca arata ca dracu iar cei ce le raspund nici nu le sunt prieteni adevarati.Ori probabil, nu au o viata foarte interesanta, se plictisesc si isi traiesc viata virtuala pe facebook

Întrebări similare