Doar nu vrei sa stau degeaba sa n-am ce manca si cu ce sa ma imbrac...
Fiecare om munceste cat mai mult pentru un trai cel putin decent.
Deoarece daca esti bogat ai si putere si poti face ce vrei tu daca ai bani si daca esti sarac esti un nimeni cam asta crede lumea.
Tu de ce crezi oare? Exista cineva in lumea asta care isi doreste sa fie sarac, sa nu aiba cu ce se imbraca, ce manca, unde locui?
Pentru că majoritatea nu suportă să fie săraci.Cred că dacă au bani, pot cumpăra şi fericire, şi tot.Dar nu e aşa. Când eşti sărac nu prea te bagă nimeni în seamă din cauza stării financiare. Dar când ai banii, toţi îţi sunt prieteni.Numai bine.
Sa fi sarac material NU este chiar atat greu, dar daca esti bogat sufleteste, atunci te poti numi un om bagat, caci ISUS a zis,, NU UITATI CACI CEL DIN URMA VA FI CEL DINTAI''
Ce intelegi tu prin sarac?
Nu poti platii telefonul, electricitatea...etc. cu bogatia sufleteasca. Daca esti bogat nu inseamna ca esti "sarac sufleteste". Lasati dracu' fazele astea de filozofie din filme sau desene ca doar acolo cei bogati sunt singuri lipiti pamantului.
Ia stai nemancat cu zilele, lasa facturile neplatite si iti garantez eu ca o sa primesti cel mai bun raspuns prietenii care sunt si ei saraci, cat o sa te ajute? Fiecare cu familia lui, pana la urma.
"NU UITATI CACI CEL DIN URMA VA FI CEL DINTAI'' asta se adevereste doar, daca ai un serviciu banos. Daca nu ai, poti s-o citesti de 100 de ori pe zi, ca banii din cer nu or sa cada.