| Aldutssss31 a întrebat:

De ce toata lumea judeca fara sa cunoasca situatia unei persoane? Am in bloc o vecina care sta cu chirie impreuna cu copilul ei de 4 ani.Sotul ei a murit deci n-are vreun ajutor si se intretine pe ea si copil din prostitutie.Are facultate dar din meseria ei nu castiga mai mult de 2500 de lei pe luna, bani care nu sunt suficienti pentru plata chiriei, gradinita copilului si traiul lor zilnic.Pana la urma toti acei oameni care o critica nu o ajuta cu nimic, nu-i cresc copilul.Voi ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Isus Hristos a spus: "cine se consideră fără de păcat, să ia piatra aceasta și să o arunce în această femeie".
Cei care aruncă cu vorbe grele sunt persoane care nu au inimă!
Problema este că sunt foarte multe cazuri de persoane aflate în dificultate și societatea le blamează, le arată cu degetul.
Dar, legile din România, din păcate nu permit să fie ajutate astfel de persoane.
Iar, referitor la cazul la care faceți referire, e de lăudat că face orice pentru a-și putea crește copilul singură! Nu o condamn, pentru că în ziua de azi este extrem de riscant ca să mai te încurci ca femeie singură cu un copil, cu un bărbat!

| Mayhem666 a răspuns:

Nu cred ca prostitutia ar fi fost cea mai buna solutie din moment ce arata un exemplu prost copilului, dar na, fiecare face ce poate si se descurca cum poate ca sa faca bani, iar noi nu ar trebui sa judecam.

| FreddieM a răspuns:

Eu zic ca a facut bine doamna. Mereu am sustinut sa facem in viata, profesia la care te pricepi cel mai bine.
Cheers

| Vântulalb a răspuns:

2500 lei venit lunar, sunt suficienti pentru trai daca stii sa-i chivernisesti.

| GouDidodino a răspuns:

Macar arata bine?

| gritt a răspuns:

Acum o luna o judecai pe o vecina ca nu se mai ingrijeste pentru ca e casatorita, deci...
Pentru ca e usor.