| RAY a întrebat:

De ce toata lumea ma intreaba daca am iubita? pe unde merg lumea ma intreaba ai prietena, ce sa le raspund mai frumos

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Mentalitatea asta romana invechita, mereu ne uitam la capra vecinului.

Hei ray, a trecut ceva timp, cum o duci?

| RAY explică (pentru OOOLEOOO):

Man de mult n-am mai vorbit, de cand mi-a fost suspendat contul de fb, pai am multe de vorbit cu tine a spune bine e o minciuna

| RAY explică (pentru OOOLEOOO):

Esti?

16 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Eu le raspundeam ca am, dar ea inca nu stie (sau ele).

| RAY explică (pentru oprescudorin11):

E o normalitate sa ai iubita?

| oprescudorin11 a răspuns (pentru RAY):

Sigur ca e o normalitate! Dar sunt momente in viata in care cauti! Nu exista in istoria lumii vreun personaj care sa fi avut 'non stop'!
Mai faci si pauze, te reculegi (printre deceptii), din pacate asta e adevarul.
Pe de alta parte, este o anormalitate si un tupeu sa intrebi pe cineva daca are sau nu o iubita? Poate ca o ai chiar pe nevasta celui care intreaba! Ce se face atunci? Sau pe mama lui! Nu vorbesc cu prostii, stiu cazuri! Uita-te la tembelul de EMINEM, la filmul lui!

| pastru009 a răspuns (pentru RAY):

Nu. Nu este ceva normal sau anormal. Normalitatea si anormalitatea nu exista, fiindca acestea nu sunt bariere bine determinate pentru societatea din ziua de azi. Numim "anormal" sau "ciudat" ceea ce nu intelegem sau ignoram. Un exemplu: un grup de copii de varsta de 16 ani (toti au 16 ani) nu primesc un tanar de tanar de 17 ani, tocmai din cauza varstei. Ar fi considerat "ciudat" ori "anormal" (acesta e un caz teoretic, unul adaptat acestei teorii a normalului si a anormalului). Sau cazurile acestea despre orientarea sexuala, ca tot exista aceasta propaganda a drepturilor sexuale. O femeie atrasa de alta femeie va fi considerata anormala de cei necultivati. De ce? Fiindca acea femeie e o exceptie din realitatea lor heterosexuala, acea femeie este iesita din mentalitatea acelor oameni si este considerata anormala, fiindca este privita cu ochi straini, acei oameni ce o judeca, nepurtand empatie pentru ea si cum s-ar spune: "fara a se pune in papucii ei." Sau sandalele.hee hee
Deci (a)normalitatea nu exista. Este si ea tot o prejudecata (sau un element al procesului de a prejudeca) care este folosita adeseori in societatea contemporana noua, doar pentru ca acest termen este neinteles.

| pastru009 a răspuns (pentru RAY):

Cat despre faptul ca oamenii te intreaba daca ai o iubita sau nu, nu incerca sa le vorbesti frumos. Iti spun, dupa parerea mea, ca persoana iubita reprezinta cea mai mare intimitate a unui om, doar pentru ca in aceasta intimitate predomina dragostea. Tu nu esti obligat sa le raspunzi.

Ma crezi sau nu, intr-o perioada a vietii, cand aveam cca.20 de ani aveam un prieten, cel mai bun, si eram indragostit de maica-sa.In mintea mea ea era Iubita mea. Desi avea 20 de ani mai mult ca mine! era intruchiparea frumusetii feminine fizice ingemanata cu frumusetea comportamentala si cea spirituala. Desi se uitau si alte fete la mine, ma provocau, ziceau ca sunt homo, caci faceam lectiile in sesiune cu prietenul meu, (de fapt voiam sa fiu cat mai in preajma maica-si pe care o divinizam, chiar si acum ( a murit de cancer la 45 de ani).
Nu ai ce explica nimanui! Nici acum nu ma crede prietenul cel mai bun, ca ii acceptam toate, ca nu-mi placea sora-sa sau altele.
Asta a fost!

Deci acea femeie a fost TOTUL pentru mine, definitiv. Ce am gasit mai tarziu erau doar surogate! E trist! Cautam macar o picatura din ce a reprezentat ea. Nu am gasit-o inca reancarnata.
Tu mi-ai trezit amintirea care -mi explica toata viata.
Femeile simt astea, poate au si ele aceleasi reprezentari. Sa fie asta ghinionul?
Sau asta e viata 'toujours parshive?"

| RAY explică (pentru oprescudorin11):

Daca a fost totul pentru mine? o perioada da man a fost aless,nu poti trai mereu in trecut trebuie sa te uiti si in viitor sa traiesti in prezent, da cand vezi cat de ipocrite,false, materialiste, viclene, perverse sunt fetele din ziua de azi nu isi mai arde de relatii, daca ma intelegi

| Anonimuserr a răspuns:

Adevărul. E cel mai bine așa. Lumea întreabă de curiozitate. Doar nu este o chestie intimă asta. Să fim serioși.

| RAY explică (pentru Anonimuserr):

Mie nu prea imi place intrebarea, e o normalitate sa ai iubita?

| Anonimuserr a răspuns (pentru RAY):

E normal să spui adevărul. Poți avea sau poți să nu ai. E simplu. Deci repet, e normal adevărul. Lumea, prietenii întreabă pentru că sunt interesați de tine având în vedere că ești amicul lor sau o simplă cunoștiință. Mă îndoiesc că te întreabă străinii pe stradă sincer...

| RAY explică (pentru Anonimuserr):

Cunoscuti man

| raluk27 a răspuns:

Mie nu mi se pare nimic intim in intrebarea asta. E ceva cat se poata de banal.Ca si cum te-ar intreba cineva daca esti casatorit. O intrebare ca oricare alta... Si nu vad de ce te-ar deranja sa spui "Nu, nu am". Sau "Da, am". Ce atata polemica?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare branza, spui ca nu ai si gata.