| Razzer24YT a întrebat:

De ce toata lumea ma urăște? Mi se întâmpla sa fiu făcut urat, sa fiu judecat pentru ca am parul lung si sa se rada de vocea mea la scoala de oameni pe care nu îi cunosc...toți fug de mine si ma considera ciudat. La școală colegii îmi iau ghiozdanul si mi-l atârnă de geam iar când încerc sa il iau inapoi îmi iau si un pumn in stomac. Voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Nu trebuie sa le permiti sa si bata joc de tine sa te ia in ras doar pentru faptul ca indraznesti sa fii diferit de restul turmei gen sa porti parul lung, sa te imbraci altfel si sa te intereseze alte lucruri decat ei. Riposteaza, vorbeste cu diriginta si daca nu ia masuri povesteste le parintilor ce ti se intampla-aici e vorba de bullying in scoala fenomen frecvent in scoli. In ultima instanta daca nu se rezolva cumva problema ia in calcul transferarea la alta scoala. Nimeni nu trebuie sa treaca prin asa ceva si sa sufere in tacere fara sa ia masuri. Numai bine

3 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Esti diferit, de asta se iau de tine. Problema este ca le-ai permis, am avut si eu parul lung si tricouri cu trupe metal, eram singururl care ascultam rock dar n-am avut probleme. Trebuie sa ripostezi de fiecare data cand se iau de tine, nu ii lasa pentru ca va fi mai rau pentru tine. Loveste-i, scuipa-i, injura-i nu conteaza daca sunt mai multi, nu conteaza daca vei lua bataie.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Trebuie sa ii spui dirigintei asta si incearca sa ii spui si parintilor tai/ lor ce iti fac poate se potolesc.

| HadesSs a răspuns:

Tara te vrea tuns laughing))