Ești tu în măsura sa îl judeci? Băiatul are anxietate. Tu realizezi ce greu e sa lupți cu așa ceva? Unii pot lupta și să lucreze ( au și suport familiar,social ),alții nu pot.
Poate nu ar trebui sa joace la pariuri. Poate sa își facă pensie și să se pise pe toți care îi comentează viața și care sunt prea "harnici" și nu mai pot de cei care nu fac nimic! E greu de tot sa lupți cu anxietatea,cei cu probleme sunt stigmatizati de societate in loc sa fie ajutați, sunt disprețuiți! A cui e vina? A poporului român creștin care numai sa judece știe, sau a unui om care e lovit din toate direcțiile? Care de abia poate sa lupte cu anxietatea!? Ce știe romanul altceva înafara sa judece? Sa ajute când? Măcar cu o vorba de doamne ajuta! Nu ai sa vezi la noi așa ceva! Numai sa ne urâm de moarte știm în loc sa fim uniti sa luptăm cu sistemul corupt.
Are dreptate! Ciolacul e un analfabet funcțional! Nu are ce căuta la conducere, eventual la spălat toalete, nici acolo!
Sunt angajat. La dormit. Se plătește bine.
Încearcă și tu, ia o pauză. Poate nu vei mai fi tot timpul aici să îmi răspunzi.
Eu am rate, facturi, familie, responsabilități... Nu pot fi un pierde vara că tine, oricât de tentant ar fi
Corect! Și eu sunt pe punctul de a-mi întemeia o familie! Încă lucrez la asta! În acel moment, probabil nu voi mai fi un pierde-vară!
Păi ce faci, ne păcălești? Ți-ai pus poza de profil cu "Cont șters, pa" și inimioare frânte, dar bântui în continuare pe aici?
Si eu am inceput de jos nu m-am gandit doar la banii si cum pot sa invat mai multe si asta si acum
Cu dormit nu iti intemeiezi familie. Daca spui adevarul.
Unii dorm dar au facut ceva la un moment dat ca să le vină banu.
Tu ce ai făcut?
Vulpea, cand nu ajunge la struguri, zice c sunt acri.
Asa spunea si Violleta: ca armata este usoara.
''Sunt foarte multe cazuri de persoane care nu știu să facă nimic, și totuși sunt pline de bani. ''
CINE?
)
Ciolacul cine!? Nu știe nici lb. engleza nici lb.romana. In loc de "trebuie" rostea "trebuie" și sunt ogramada de genul! Sunt sigur că ciolacul nu știe nici ecuații de gradul 1 ( sunt foarte sigur)
Nu mă lasă TPU sa scriu cum a pronunțat cuvântul potrivit lui TREBUIE! E praf omul.
Nu este clar anxietate, dar este ceva – o frică de viitor, în general, tot un fel de anxietate. Sunt mai multe lucruri care mi s-au adunat și parcă nu o să mai îmi meargă niciodată bine ceva.
La mine e mult mai rău și ma bârfesc ogramada și judecă și eu nici nu pot ieși din casă uneori! Sunt scârbit de societatea asta! Frate daca poți să ieși din casă angajează-te, nu contează că salariu e mic, o sa o iei razna daca te izolezi de societate, măcar la 4 ore la part time poți încerca! Tu din ce vad nu ai ceva grav,tu poți face multe,nu alege calea ușoară că calea ușoară de a face bani duce la fel de repede la pierzanie,nu rezista,banii făcuți ușor vine mereu cu o taxa,cu un preț pe care trebuie sa îl plătești și îl plătești inzecit!
Și pe minimul pe economie încearcă nu e o rușine,măcar încearcă și dacă nu poți nu renunță,mai încearcă în altă parte. Eșecul te va face mai puternic, îți va creste stima de sine la un moment dat vei reuși, vei depăși toate obstacolele! Eu am agorafobie e ceva de speriat, tu nu ai așa ceva, dar o să ajungi așa și tu daca te izolezi!
Îți doresc mult succes și nu te da bătut.
Raspuns pe masura? Ciolacul are acel job pe relatii, cunostinte, mita, iar tu daca cauti un job genul ala, poti sa il obtii, dar trebuie sa faci si cate ceva, nu doar sa dormi
Ciolacu chiar daca e prost cum spui, na dormit toata viata lui, s-a dus sa inscris in partide, a dat din coate, si-a facut relatii, a mituit unu altul, etc.
Daca dormea intruna, era tot in pat si acum, sforaind
Dar sa mituiesti, sa ai un loc de munca bine platit, trebuie sa cauti locri de astea la stat, la guvern, nu la privati.
Orice companie privata, no sa te primeasca pe ochi frumosi, poate daca esti femeie si esti foarte buna la pat, foarte frumoasa, te poate tine ala sa se foloseasca de tine, si tu de el, daca se ocupa si cu asa ceva.Dar nu te gandi ca o sa te plateasca cu milioane.
Locuri de munca la stat, acolo da, nu-i pasa nimanui, nu-s banii lui, is banii poporului, merge.
Asa ca daca esti tinar, ia-o si tu pe urmele lui Ciolacu si niciodata nu se stie, poate cindva la anii cei are si el, vei avea acele pozitii si sa faci banii lui, poti fura, primi mita si alte povesti.
Sau poti sa fii si cinstit, dar vei ramane doar cu salariul ce il vei avea ca minsitru, ca parlamentar, ori ce alta pozitie vei obtine.Dar sa obtii acele pozitii, in RO nu merge fara mita, fara sa fii corupt.
Te intreaba ce stii sa faci de banii respectivi, pentru ca ori nu dai spaga, ori cauti munca la privati, iar aia nu-ti dau tie milioane sa dormi
Ca sfat, inainte sa pui intrebari de astea gen gradinita, sa incerci sa si gandesti, sa analizezi singur, doar asa poti evolua, poti sa iti deschizi mintea.
Daca mereu stai sa intrebi si sa faci ce spun altii, o sa cam ramai la nivelul care esti acum.
Lary_Lary_Habby_ întreabă: