| AlexDorinel a întrebat:

De ce toata lumea zice de copii ca nu stiu sa socializeze? Eu vad ca din ce in ce mai multi copii umbla pe strazi, joaca fotbal etc.

Va rog sa-mi explicati ca nu inteleg

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pentru a putea sa iti explicam asta, ar trebui sa ne explici si tu de unde aceasta idee, cum ca "toata lumea", ca eu nu am auzit ca toata lumea sa zica asta happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns:

Lumea care zic ca, copiii nu stiu sa socializeze, e cam redusa. Ei stiu f bine sa socializeze, de cand e lumea copiii se duceau afara, jucau fotbal, se alergau, se duceau la piscina, sport impreuna, la terase, vorbeau, se distrau impreuna, si lipsa socializarii le face rau.
Si pe langa asta, si online stiu f bine sa socializeze!

Iar faza ca stau mult online e minciuna, majoritatea tipa ca vor afara, deci daca era sa fie exagerare online, vedeai terasele, parcurile, piscinele, salile de sport, cluburile cam pustii, lucru care nu este asa.
Du-te prin parcuri, ca n-ai loc sa mergi de multe ori.
Plus ca nici nu e timp sa stai exagerat online! Ai scoala, teme de facut. Si asta e valabil si pentru oameni, au munca, nu stau toata ziua online.

| Apokales a răspuns:

Pentru ca sunt incompleti, nu si-au format o persona astfel incat sa fie in stare sa se adapteze unei conversatii. Mai ales baietii, care nu-s atrasi de relatii, sunt cei mai praf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ca nu se mai joaca in țărână cum se jucau ei când erau mici. Nu inteleg ca s au schimbat vremurile și ca comunicarea nu consta in ieșit pe străzi și venit acasă târziu.