Pentru ca sunteti programate biologic sa faceti asta, pana la urma scopul biologic e repdroducerea si e logic ca fetele sa vrea asta, plus povestiile auzite de mici fete
Probabil ca spre deosebire de tine au trecut de varsta adolescentei.
Instincte, fetele in ziua de azi sunt conduse in mare parte de instincte si nu de ratiune.
Pentru ca este ziua in care te simti foarte speciala si prima din viata in doi pe care o vei petrece cu omul pe care il iubesti. Daca nu stii sa te bucuri de acest moment inseamna ca nu prea te topesti de dragoste pentru celalalt.
Nu-mi aduc aminte de ultima femeie care mi-a spus acest lucru, vorbesc de femei peste 20 de ani care au gustat cate ceva dintr-ale unei relatii.
Da, o minora abia asteapta, pentru ca nu realizeaza ce implica asta, dar realitatea este alta
Plus, niste foi nu va tin pe voi impreuna, mai rau va incurca in caz de ceva nasol.
Si cam cu ce te incurca, ma rog? Pui certificatul de casatorie intr-un sertar si iti vezi de viata ta cu partenerul. Plus ca poti da divort intr-o luna.
Exact, poți băga divorțul într-o lună, asta înseamnă cheltuieli + timp consumat aiurea.
Dacă nu ști să-ți prețuiești timpul, atunci nu te deranjează să mai stai încă o lună cu o persoană care nu o agreezi, dar pe mine mă deranjează
Nu "poti baga" divortul intr-o luna. Il "poti baga" si maine.
Efectiv dureaza o luna si oficial esti divortat. Costa in jur de 500 lei. Maaaree cheltuiala!
Si tocmai ca stiu sa-mi pretuiesc timpul, eu una nu as sta ani intregi cu o persoana care nu isi face planuri de viitor cu mine si nu vrea sa oficializeze relatia
Uiți să iei în calcul faptul că oamenii se schimbă, la fel și aspirațiile lor, dacă astăzi îți spune că te iubește, mâine poate nu o să mai fie la fel - asta nu înseamnă că trebuie să pui la îndoială faptele / vorbele partenerului tău, trebuie doar să ai grijă, atâta tot.
Ăia 500 ron + timpul pierdut pe la semnat și avocat, bla bla bla, not me :V
Tocmai ca oamenii se schimba sau nu. O pot face si dupa 7 ani de relatie si dupa 1 luna. Poti ramane la fel de fericit si dupa casatorie.
E vorba doar de completat o cerere, dupa care revii peste o luna. Si nu la avocat, ci la notar
La o lună, da, dar la ani, când ai deja un copil, o casă, mașină, etc eu mă referam la chestii mai serioase.
Ok, si atunci hai sa stam asa In concubinaj vesnic.
No, nu asta este soluția, dar pentru o perioadă bună de timp până totul este lucid, asta este cam singura soluție
Ce inseamna totul este "lucid"? Si ai tu certitudinea ca o perioada buna de timp iti confera siguranta si luciditate?
Nu e nimic sigur și nimic nu ține veșnic, deci... nu, dar într-o oarecare măsură este un risc care fiecare ni-l asumăm într-un anumit punct al vieții, unii mai mult, alții mai puțin.
Deci dacă oricum e vorba de asumarea unui risc, ce importanta mai are ca e mai devreme sau astept nu știu cat timp?
Are, oamenii sunt mai maturi odata cu varsta, isi dau seama abia dupa 25-30 ce vor de la viata, unii nici atunci.
Si daca ai, sa zicem 28 de ani, cat timp at fi suficient ca sa fii "lucid" si sa hotărăști sa te căsătorești?
Cum am zis, depinde de om, unii nu sunt stabili nici la 35, o fac doar de ochii societatii.
S-au visat prea mult prințese când erau copile și nunta le e amăgire.
Sau pentru că vor să împlinească normalul.
Eu consider ca 2 din 3 femei au acest vis de a se casatori si se vad fericite in bratele unui print, deoarece fiecare persoana viseaza la ceea ce nici macar nu stie ce prevede sau ce inseamna cu adevarat.Multe fete am auzit ca chiar s-au gindit la rochie la tot.Viseaza sa se casatoreasca doar fetele mai tinere deoarece ele simt un sentiment pentru un baiat si cred ca este dragoste, ele simtind acest sentiment pentru prima sau a doua oara, deci nu stiu ce e adevarata dragoste si viseaza sa se lege de acea persoana numai ca nu stiu ca casatoria este doar o hirtie ce te inchide emotional.De drept vorbind se vad mirese doar cele care isi vad printul, iar cele ce nu sunt indragostite nici nu doresc sa se casatoreasca. Dupa mine casatoria nu are mare importanta si eu nu ma vad casatorita cu citiva copii eu ma vad libera sa fac ce doresc, nu sa fiu legata de un act.Deci fiecare cu visele si parerile sale.
MadaAwwr întreabă: