Lol in septembrie e ziua mea pe 4 poate am sa primesc un cadou de la mama natura
Va veni, mama draga, va veni! Nu se stie data, dar de el nu scapam.Ciclicitatea lui este cam la 35-40 de ani.Si ultimul mare cutremur a fost in '77.Asa ca fa si tu o socoteala! Emisiunea este pentru sensibilizarea guvernantilor deopotriva cu a locatarilor referitoare la siguranta in constructii.
Anticiparea unui cutremur nu consta in a calcula cand a fost ultimul nu se poate sti cu exactitate se presupune si e foarte important sa facem diferenta intre un zvon si ceva adevarat. Un cutremur poate fi prevazut la cca 30 de secunde inainte de impact. El are loc din cauza miscarii placilor tectonice cand 2 din acestea intra in coliziune are loc un cutremur in functie de viteza de miscare a acestora se poate aproxima un eventual cutremur. Emisiunile de acest gen nu fac decat sa agite populatia in afara de faptul ca informatia pe care o dau este vaga. Daca intr-adevar s-ar putea prevedea un cutremur cred ca nu ar mai fi existat atatea morti si atatea pagube.
Ollyshor întreabă: