| DomnulPoliticos a întrebat:

De ce tot afirma marii intelectuali ca școala e importanta? La ce importanta? Sa ajungi un amărât de muncitor la kfc? Știm cu toții ca ce contează cu adevărat sunt relațiile părinților tăi, dacă tăticul e prieten cu vreun CEO, ajungi și tu patron în câteva luni chiar dacă ai 2 clase ca trenul. Au parintii relații, ai parte, n-au parintii relații, ești vai de tine.

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

"De ce tot afirma marii intelectuali ca școala e importanta? La ce importanta?"

Crezi că dispozitivul de pe care ai postat întrebarea asta a fost făcut de oameni cu școală sau de oameni fără școală? Dacă ai nevoie de o operație ai prefera să ți-o facă un doctor sau un analfabet?

"Sa ajungi un amărât de muncitor la kfc?"

NICIUNUL dintre colegii mei de liceu sau de facultate nu au ajuns "un amărât de muncitor la KFC". Deci nu există în niciun caz o corelație "ai școală = ajungi muncitor la kfc".

"Știm cu toții ca ce contează cu adevărat sunt relațiile părinților tăi, dacă tăticul e prieten cu vreun CEO, ajungi și tu patron în câteva luni chiar dacă ai 2 clase ca trenul. Au parintii relații, ai parte, n-au parintii relații, ești vai de tine."

Asta este scuza celor care nu reușesc să facă nimic cu viața lor. Dau vina pe faptul că jocul este "măsluit" și că nu au nicio șansă să ajungă nicăieri pentru că nu au părinți cu relații.

Uite că părinții mei nu au avut nicio relație, nu au cunoscut niciun CEO și nu mi-au asigurat nicio "intrare" nicăieri. Cu toate astea, am un trai confortabil pe munca mea, pe care mă îndoiesc că l-aș fi avut dacă nu aveam școală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa fi doctor si faci asta din pasiune, iti trebuie scoala.
Arheolog-scoala
Profesor-scoala
Inginer-scoala
Si astea sunt doar cateva exemple. Nu toti vor sa fie barosani in viata asta, unii vor sa isi urmeze pasiunile. Dar, da sunt de acord cu tine, daca tacsu lu unu este ceo, si fisu o sa ajunga ceo, lejer. Si se aplica la orice nivel. Poti munci pana crapi, fara sa iti placa dar sa faci bani. Sau daca esti femeie, only fans, prostititie, maritat cu martalog bogat. Tipa face banii, dar nu poate fi fericita. Si ca esti barbat si ca esti femeie, nu i-ti poti minti sufletul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Școala este foarte importantă.

Ție nu ți se pare importantă că ești limitat în gândire. Degeaba ai numele "DomnulPoliticos".

"Amărât de muncitor la KFC" Cred că tu lucrezi ca inginer la NASA de ai dreptul să-i judeci pe alții...

| pufulescu0o a răspuns:

Orice relatii ar avea parintii, nu poti ajunge director fara studii. Cel mult pe un post călduţ la birou dar si acolo iti trebuie liceul si ceva minte in cap! Sau şoferul directorului poti ajunge.
Voi prea generalizati chestia asta : frate doar pilele conteaza! Este fals, daca vrei un post bun trebuie sa ai ṢI pile ŞI carte.