anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce tot se uita un barbat de 50 de ani la mine? (Am 16 ani)

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu e clar de ce se uita? Ca te place.
Ca de ce se uita unu de 50 la una de 16 e altceva, dar aia e, sunt destui care si la 65 ani se uita la una de 20.
Nu stiu daca stie ca ai 16 ani dar nu conteaza.

Dar ignora-l, sa nu cumva sa intri in vb cu el, ca va incepe cu tot felul de minciuni poate ca sa te ademeneasca, fie cu bani, fie altfel.
Pare pedofil.

Daca cumva are tenta sa te agreseze sa zici imediat parintilor si fugi din locul respectiv. Evita sa fi cu el undeva mai izolat unde nu e lume.

Si zic ca sunt destui, pentru ca multe fete accepta pentru bani, le da bani, le cumpara aia si aia si gata treaba, si daca au 17 ani si el 60.
Ala nu spune nici un detaliu despre el, nu stie unde sta, etc, si daca-l reclama, de unde-l ia?
Telefonu e unu aranjat cu cartela separata incarcata la automat pe strada.

Deci ai mare grija. Nu intreaba nimic, ce treaba ai tu? Lasa-l sa se uite, e treaba lui.

22 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu de ce te uiti la el?
Lasa-l in pace, ca trece si el pe strada.
Uitatul nu costa nimic si nu este ilegal!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Unde se uite? Cine e?
Te simti amenintata? Daca da anunta un adult, suna la politie

| Mosotti a răspuns (pentru suntserios):

Atat timp cat nu se atinge de ea si nu o agreseaza fizic si verbal, nu are de ce sa anuntela politia ca ia amenda.
Ii deranjezi pe aia doar ca unu se uita la tine? Ce naiba.

Politia nu pedepseste o fapta care inca nu s-a intamplat, fie agresiune sexuala fizica, verbala, prin scris.
Asa si eu ma simt amenintat acum de aprozaristul de jos, ce sa chem politia? Doar ca mi se pare mie ca se uita nu stiu cum si ca are de gand sa faca cutare chestie.

Si adultu ala o sa-i zica "si daca se uita ce?". Fie femeie fie barbat.
Sa nu il bage in seama, asta e cea mai buna solutie.

Pai daca prin 2012 la sala sunam eu la politie ca se uitau 1-2 homo la mine ma batea dracu` politia.
Si eram zilnic cu ei in sala! Unu m-a pozat si asa de tampit a fost, ca i s-a aprins blitzul, sa pozeze pana i-o veni rau. N-a anulat lumina.
Eram imbracat in haine de sala, nu aveam de ce sa ma feresc.
Damite doar ca s-a uitat.

Politia are cazuri mai serioase, tu ii chemi pentru rahaturi si in timpul ala cineva suna ca, chiar are probleme.

| dullcat a răspuns:

Fie e pedofil, fie crede ca ai mai mult de 16 ani, fie l-ai trigaruit prin vestimentatia specifica tineretului din ziua de azi, cu moda nu stiu cum.laughing)

| Hyperion7 a răspuns:

E pedofil, ignora-lhappy

| Marymari678 a răspuns (pentru Hyperion7):

E șofer pe autobuz, și prietena mea spune la fel

| Hyperion7 a răspuns (pentru Marymari678):

Deci știe ce spune prietena tabig grin

| Nirvanaaa a răspuns:

Înclin spre pedofilie.
Evita-l pe cât poți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil e pedofil. Cine este? Profesorul? Vecinul?

| Marymari678 a răspuns:

Fraților tot continuă să se uita le mine... ar trebui sa l întreb?

| Mosotti a răspuns (pentru Marymari678):

Lasa-l domne sa se uite pana ramane cu ochii intepeniti, haha. Ia-o ca un amuzament.

Am zis in postul trecut, daca il bagi in seama, o sa o ia ca...cine stie.
Stii ce zice in mintea lui "asta daca nu era putin interesata, de ce m-a bagat in seama? Ahaaa, deci vrea, doar ca face pe nebuna, insa se da la astia mari dupa bani".
Deci si el gandeste ca mine, culmea, ca puteai sa nu-l bagi in seama.

Pai sa-ti zic ceva, unele cand dau o palma unuia zicand ca "ce te uiti, sau ce incerci sa ma agati", ala o ia ca si cum tot ea ar vrea ceva! Zice "aaa, lasa ca asa fac astea pe nebunele, iti dau o palma, doua, apoi...vor".
Ptr ca daca-l intrebi ii dai atentie!
Barbatii asa interpreteaza, chiar daca nu e asa.

Intreaba pe aia mai mari sa vezi, parinti, bunici.
Tu poti sa-i dai si cu cureaua la dos ca ala o sa rada, dupa aia o sa-si incerce norocu cu lugu lugu.

| Marymari678 a răspuns (pentru Mosotti):

Da dar faza e ca eu nu am făcut absolut nimic, el pur și simplu se uita la mine și ma enervează odată ma călcat din greșeală pe adidas și cică "scuze dragalașa"

Pai nu trebuie sa faci tu ceva ca sa se uite cineva la tine! Ce, eu le faceam ceva alora de la sala?
Si eu am mai calcat pe unii pe picior si am zis scuze, sau altii pe mine.

Nu vad de ce sa te enerveze ca se uita, oricum nu ai ce-i face, uitatul nu e interzis, deci tot tu cazi nasol aici.
Arata bine tipu macar?

Sincer chiar arata, e frumos al dracu, da ma făcut o data dragalasa

Eu am impresia ca tie iti place de el! Asa-i? Ca daca nu aveai treaba, l-ai fi ignorat.

L am ignorat de prima data și chiar și acum îl ignorrrr cam de când am început de vreo 2 luni sa fac naveta a început privitulllll, și de ignorat nu am cum sa l ignor de fiecare data sunt agitata și sa l evit nu am cum

Nu ai ce sa faci, aia e. Uitatul nefiind interzit, nu ai sanse sa rezolvi ceva, ti-o tranteste cu asta si mai rau nervi iti faci.
Dar nu stiu de ce am impresia ca-ti cam place de el, e doar o parere, poate ma insel.
De aia si te-am intrebat daca arata bine.
Ca prea bagi in seama asta, poate agitatia sa fie de acolo, nu stiu ce sa zic.
Daca se uita un tocilar care arata neatractiv deloc, nu stiu daca mai bagai de seama poate.

S-ar putea ca vrei sa-l intrebi ca sa te bagi cu el in seama, dar am zis, sunt presupuneri doar.
Ca stii deja de ce se uita, intrebarea n-ar avea sens.

| amcontr831 a răspuns (pentru Mosotti):

Am o intrebare, scuze ca nu are legatura dar am nevoie eu iau imovane 7, 5 -14 comprimante dar jumatate deci doar 3, 7, ce daca iau 7, 5 e asa grav? adica nu e supradoza.

| amcontr831 a răspuns (pentru Mosotti):

Si 2. imovane poate sa isi faca efectul si dupa 2-3 ore? nu e o regula? adica nu e o regula ca fix dupa o ora? exista si medicamwente care au efect mai rapid ca imovane?

| Mosotti a răspuns (pentru amcontr831):

Nu stiu ce sa zic, nu le stiu pe toate ca nu-s doctor.

| cosma878 a răspuns (pentru Mosotti):

Dar ce nu se pot combina cu nurofen antidepresivele? pai si medicul de ce nu a zis asa ceva? doar nu e datoria mea sa stiu cu ce si cu ce nu se combina antidepresivele, abia azi am aflat ca nu e ok.

| mauitlaseriale2014 a răspuns (pentru Mosotti):

Dar paduden cu antidepresive? pentru masea ce faci daca nu ai de ales?