Toata lumea are nevoie de atentie si validare.
Uneori o ai, alterori o vanezi.
E perfect normal.
Că noi avem mai multă empatie și te înțelegem decât gunoaiele societății pe care ii întâlnești tu și te judeca! Noi ca nație doar sa judecam știm,suntem comuniști și fasciști nu putem să oferim ajutor, doar sa dam mereu cu hate și să ne credem superiori.
Eu uneori mă mir la cat de urâți suntem ca nație cum de mai găsești oameni buni pe aici, care nu te blamează pentru felul cum ești! Sunt și idioți dar majoritatea nu aruncă cu pietre.
Eu sincer oameni mai răi ca noi nu am văzut nicăieri și invidioși, nu cred că există! Ajungi sa devii dependent sa stai aici când în realitate întâlnești numai gunoaie și prefăcuți, care îți zâmbesc prin fața și la spate te ataca din toate direcțiile.
Raspunsul asta il gasesti in tine. Poate pentru ca nu ai cu cine sa discuti anumite lucruri in viata reala. Fii mai intelegator cu tine si nu te mai judeca la orice
Bănuiesc ca te simți înțeles de comunitatea asta și poate aici îți găsești un refugiu? Noi nu avem de unde să știm motivele, răspunsul îl găsești la tine
DaftPunk întreabă: