anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toti barbatii sunt porci? De ce nu mai exista domni barbati adevarati?

59 răspunsuri:
| Raniaa a răspuns:

Draga scrofita, inainte de toate asigura-te ca tu esti o femeie adevarata, o doamna.

| Drimmero a răspuns:

Iar au inceput feministele lu' peste? Iar cu generalizari?
Sa zicem ca femeile sunt egale barbatilor, atunci voi tot scrofite sunteti? Generalizarea vine dupa lipsa ratiunii...
Cunosti toti barbatii ca sa zici ca suntem toti la fel?

| Drimmero a răspuns (pentru Raniaa):

Cam greu sa te uiti in propria ograda cand la vecinul e porumbul mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca un exemplu. In visele tale o sa fi cu una ca mine

| Drimmero a răspuns:

Fara suparare si sincer,, ai cele 8 clase terminate? ca sa stiu si eu daca merita sa-mi bat sau nu capul

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Urît din partea ta sa o jignesti asa, ea a generalizat nu a zis ca tu esti porc, a intrebat de ce toti bărbatii sunt porci, dar tu la fazxa asta ai dat rau cu mucii in fasole cum se zice popular, ai facut o gafă imensă numindo pe ea curvă. Atit te a dus bostanul, pardon capul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Si facultate

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Facultate cu gandirea asta de gradinita? sapa mai adanc,, nu pun botul la vrajeli de genul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! In primul rînd daca esti drăguță si amabilă spune ne si nouă ce anume te a facut sa tragi concluzia ca toti bărbatii sunt niste porci? Ai avut tu parte de un astfel de barbat? Un porc care te a inșelat cu alta? Daca i mi permiti ce varsta ai? Nu toti barbatii sunte m porci sunt si din aceia sunt convins, dar sunt si barbati care ar da orice sa ti faca tie un masaj la piciorușe, ai vrea? Ce varsta ai?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, normal, intotdeauna mi-am dorit una ca tine. Sa am si eu fete "pe Franta", sa-mi iau si eu BMW.
Pai no?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Urat din partea mea sa reactionez, libidinos din partea ta sa-i iei apararea.
Ciudatule!

| GoldenZenith a răspuns:

Meriti un premiu!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Degeaba esti numit campionul zilei, ciudat esti tu sa stii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GoldenZenith):

De la tine?batting eyelashes

| GoldenZenith a răspuns:

De ce spui asta, pisi? I-ai incercat pe toți? Eu, una, nu am ajuns la performanta asta. sad Nici eu nu suport majoritatea masculilor, dar nu îi cataloghez a fi toți niște porci pentru că există și bărbați care știu să se facă plăcuți, au vorbele la ei, sunt inteligenți etc. Daca tu ai cunoscut numai gloabe, nu este vina noastră. sad

| GoldenZenith a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Depinde ce vrei și dacă am pe stoc thinking

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Un raspuns foarte bun,, felicitari! hai ca se poate sa ai si raspunsuri bune!

| Roxin a răspuns:

Explica-ne si noua ce înseamnă porci.
Am putea si noi sa spunem ca toate femeile sunt panarame. Subliniez "toate". Asta include orice suflare feminină, dupa cum si tu ai inclus orice suflare masculină.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Arsenal, ce vrei? Nu mă mai ridica in slavi.

| MrkiddyKid1 a răspuns:

Barbati adevarati exista. doar ca nu au treaba cu tine.

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

E o iluzie ca te-am ridicat in slavi,, am apreciat raspunsul, tu fiind femeie, nu te-ai luat dupa generalizare, vad ca iti place singura sa te ridici in slavi/

| Sn4k3 a răspuns:

Degeaba

| RainmakerX a răspuns:

De ce?

Trebuie sa te adaptezi trendului... pana la urma majoritatea fetelor prefera porcii cu muschi si bani.

Acum... daca vrei un domn cu muschi si bani atunci trebuie sa te gandesti si la ce oferi in schimb caci exista alte fete care ii merita mai mult decat tine.

Un sfat ar fi sa-ti pastrezi impresiile pentru tine. Chiar daca ai aceasta parere atunci nu o arata pentru ca lumea o sa se distanteze de tine, mai ales acei "barbati adevarati".

Nu ma consider un "barbat adevarat", mai am pana acolo, DAR, daca as fi atunci nu m-as uita la o persoana care generalizeaza atat de mult.

Plus ca te consideri superioara tuturor, fapt ce deja este din punctul meu de vedere un defect destul de mare.

| minrest a răspuns:

Porci adica cum? Mai precis ce facem toti? ''Barbati adevarati'' e un termen versatil, depinde ce intelegi prin asta, dar domni exista, chiar eu sunt unul. Spune mai clar ce te deranjeaza la toti barbatii, si daca se poate fara sa insulti porcii.

| ElenaCostina a răspuns:

Un barbat este " porc" atunci cand:este imatur,mincinos,nesigur,ranit,poate are asteptari nerealiste,poate este plictisit sau supra-solicitat,poate este confuz,este dependent,poate vrea sa iasa din relatie(si cand iti spune, tu te simti jicnita si el vrea sa faca un motiv mai bun ca sa nu te simti jicnita si tu sa te desparti de el), sau poate se simte abandonat.
Dar la fiecare pas este un gentlman.
gentlman=barbat cu maniere/comportari alese, ireprosabile, cu caracter distins/frumos;

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asta fac barbatii, accepta sa fie facut porci, si au fantezii sexuale intre ei. Pe el l-am facut libidinos, tie iti place subiectul deci probabil ai o orientare sexuala mai... Speciala. Avem drumuri diferite, baietel. Keep distance!

| mgtow a răspuns:

Habar n-am, pacat ca lumea e imbarligata rau cu prostia

| mgtow a răspuns (pentru Drimmero):

Laso sa isi exprime amarul o fi trecut prin chinuri amoroase

| Drimmero a răspuns (pentru mgtow):

Le intelegem pe ele,, nu le dam in cap.

| munteanuionvictor a răspuns:

Nu toți sunt porci. Mai sunt și bărbați sufletiști.

Întrebări similare