| SimonaNicoleta20 a întrebat:

De ce toți oamenii care îmi sunt prieteni buni au plecar toți de lângă mine credeți ca fac ceva gresit ca greșesc cu ceva toți ma părăsesc. Fără sa ma cert cu ei pleacă asa pur și simplu și se distanțează de mine cât mai mult am rămas singura nu am pe nimeni

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La oameni nu le convine sa stea alaturi de cei corecti. Am observat ca fiind corect bun si sincer nu trage nimeni la tine la mine sau la altul care e asa. Prefacutii au parte de multe legaturi amicale care sant doar interes deci prieteni prea putini sant in lumea asta

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar lumea vine si pleaca, asta se intampla mereu. Daca chiar crezi si nu ai facut nimic "rau" care sa ii indeparteze, inseamna ca nu iti erau prieteni big grin

Dar definita de "prieten" a devenit foarte... abstracta. Daca ei au pleca, aia e, vin altii oricum, nu iti face griji. Stii cum se zice, daca se intoarce la tine, atunci... este un prieten (desi poate sa difere putin contextul big grin ).

Cum sa nu ai pe nimeni? Cum sa ramai singura? Ai pe cine trebuie langa tine. Daca nu a fost nimeni dintre cei care au plecat, chiar asta inseamna, ca nu a fost cazul. Cand o sa fie cazul, o sa vina langa tine cine trebuie.

Zi faina sa ai!

| siriusblack98 a răspuns:

Ah, ce ma bucur ca nu am prieteni ca sa ma lovesc de asemenea ''dificultati''. Eu in singuratate ma simt cu adevarat puternic. Mie unul imi este imposibil de perceput de ce oare te superi tu ca oamenii se distanteaza la un moment dat. Asta este firea lucrurilor. Oamenii vin si pleaca exact la fel ca si banii. Nici n-ar trebui sa te gandesti ca faci tu ceva gresit, astfel de lucruri nu ar trebui sa te intereseze. Niciodata nu vei fi pe placul tuturor. Chiar daca vei da bani gratis pe strada tot se va gasi unul care sa nu te suporte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut și eu un tovarăș care se dădea prieten, frate, da mereu când pleca nu zicea nimic, se prefăcea că plouă, nu ai nevoie de astfel de oameni, ăștia nu îți erau prieteni adevărați, doar te foloseau, la bine toți sunt pe lângă noi e ceva tipic. tu meriti mai mult decat astfel de oameni numiți pseudoprieteni happy

| Maeve a răspuns:

Daca i-ai intrebat si nu ti-au raspuns, nu iti erau prieteni adevarati. Totodata, oamenii nu raman permanent langa tine.