Daca esti din oras nu esti de o inteligenta prea mare si te asigur ca acum stau la sat si am 10 clase ce in perioada cand le-am facut eu echivalau cu vreo 25 de ale tale! cauta sa te referi pe viitor strict la tine! Eu nu suport tiganii manelistii si pirateria! ok?
Nu lua ce am zis cuvant cu cuvant. m-am referit la oamenii fara prea multa cultura, care normal ca se regasesc perfect in versurile manelistirlor, care canta despre banii mei, femeia mea, averea mea.
Pai scrie idioti retarzi sau alte alea ca doar afirmi ca ai scoala nu?
Astia care spuneti ca nu ascultati. Poate voi nu ascultati dar sigur ati obs si voi ca sunt o gramada care asculta din ce in ce mai mult, cica la caterinca dar si pe tel si pe pc au manele la greu.
In pl mea, sunt in clasa a 11a, la liceul pe pozitia a doua in oras (si sunt destule licee in oras) si cred ca 88% din elevi asculta manele, au iphonuri (nu replici) si au manele pe ele, ce sa mai zici
Sunt niste labari, oameni de calitate joasa.
Unii asculta la petreceri, in excursii, eu pe acolo ascult si am medie mare la scoala (9, 63-9, 66 anuala in clasa a saptea), nu ma poti considera analfabet.
Pana la urma la o petrecere in grup nu merge numai rap si tranquila, mai merge si un misca misca din buric sau altele (nu stiu prea multe ).
Dar fiecare asculta ce vrea.
Pentru ca Romania e o tara de rahat, cu oameni inculti care nu stiu ce e aia muzica!:*