| nebuna0cu0acte0in0regula a întrebat:

De ce toti stiu sa critice? si nimeni sa asculte?

Răspuns Câştigător
| unromandestept a răspuns:

E mult mai usor sa critici decat sa creezi! Originalitatea se si educa! Ca sa asculti iti trebuie rabdare, din pacate multi au luat de buna ca suntem in secolul vitezeihappy

14 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... Mie imi place sa ascult... dar nu mai ascult pe toata lumea...

| xibalba a răspuns:

Poate pentru ca nu sunt in stare sa accepte o persoana asa cum e ea, si decat sa o inteleaga, mai bine o critica, neluand in calcul motivele pentru care persoana criticata a actionat in acel fel(sau a luat acea decizie).

| lifeForJesus a răspuns:

Sa critice e mai usor decat sa asculte... poate sa-u saturat... big grin

| DoomNEzeu a răspuns:

Probabil pentru ca a sti sa asculti...este o amre calitate..pe care multi nu o au...nici eu nu o am... big grin

| ejaxz a răspuns:

Pt ca asa e lumea! mergi atenta pe drumul tau si lasa lumea sa vorbeasca!

Răspuns utilizator avertizat
| I'm just me a răspuns:

Pentru ca nu au altceva mai bun de facutbig grin

| naya a răspuns:

Pentru ca suntem certati cu rabdarea.

| Raul a răspuns:

Michael Jackson a stiut sa ascult dar sa si puna in practica ...asa a ajun primul in top...deci nu toti riticabig grin

| adinescu a răspuns:

Crede ma toti pot sa faca ambele lucruri dar depinde de caracter

| Tessy a răspuns:

Pentru ca asa sunt oamenii.

| danut a răspuns:

Fiindca toti suntem "cei mai destepti, frumosi. inteligenti si unici in gandire". "Eu" sunt depozitarul cunosterii universale, ma "pricep" la toate si sunt"superior" tuturor. Nu e asa ca am dreptate? (P. S. Nu lua in serios ce am spus despre mine caci totul este o expresie a mandriei mele unice, neputincioase si nesimtite.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este cel mai uşor mod de manifestare de a ieşi în evidenţă. Este mult mai greu să gândim problema la rece şi să găsim soluţia de mijloc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca e clar ca te simti superior cand vezi o imitatie proasta, si atunci pentru ce sa-l asculti cand el trebuie criticat!
Si vreau sa vad actele altfel eu nu te cred big grin