E mult mai usor sa critici decat sa creezi! Originalitatea se si educa! Ca sa asculti iti trebuie rabdare, din pacate multi au luat de buna ca suntem in secolul vitezei
Nu stiu ce sa zic... Mie imi place sa ascult... dar nu mai ascult pe toata lumea...
Poate pentru ca nu sunt in stare sa accepte o persoana asa cum e ea, si decat sa o inteleaga, mai bine o critica, neluand in calcul motivele pentru care persoana criticata a actionat in acel fel(sau a luat acea decizie).
Probabil pentru ca a sti sa asculti...este o amre calitate..pe care multi nu o au...nici eu nu o am...
Michael Jackson a stiut sa ascult dar sa si puna in practica ...asa a ajun primul in top...deci nu toti ritica
Fiindca toti suntem "cei mai destepti, frumosi. inteligenti si unici in gandire". "Eu" sunt depozitarul cunosterii universale, ma "pricep" la toate si sunt"superior" tuturor. Nu e asa ca am dreptate? (P. S. Nu lua in serios ce am spus despre mine caci totul este o expresie a mandriei mele unice, neputincioase si nesimtite.)
anonim_4396 întreabă:
Emilia19 întreabă: