Intrebarea ta este foarte buna doar ca putini o pot intelege,cu siguranti nu roboti care urmeaza turma,nu gunoaiele care te fac ratat dar ele sunt zero in real life dar judeca pe alti,nu iti pierde timpul,nervi cu ei,trateazai cu ironie si indiferenta,viata e scurta sa ne pierdem timpul cu pers uracioase,cat despre intrebarea ta,daca viata nu are nici in rost,scop, sens doar noi dam in fiecare clipa, nu are sens sa gandesti negativ ca doar o viata traiesti, tu gasesti pacea interioara, repet nu iti pierde timpul cu ei, orice jignire trebuie raportata la admina TPU, mann pentru discuti de genu ai nevoie de pers culte
Mai nou este o crima sa spui ce gandesti.
Desigur daca ceea ce spui nu este o jignire,limbaj vulgar,atac la persoana,dar,daca nu este te poti exprima liber,faza e ca cu toti avem credinte, sisteme de valori, experiente negative, frici, temeri, nesigurante, omul este o primata fricoasa asta se vede si in prezent
Traiesc pentru ca n-am de ales, inca nu mi-a venit ceasul mortii. Mai sant 31 de ani pana atunci
Generatia noua e plina de depresivi, nu stiu unde s-a gresit, dar e alarmant.
Eu traiesc pentru pasiuni din pasiune, aia ma tine conectat la viata exact cum trebuie, cand stiu ca am motivele mele sa traiesc nu ma gandesc deloc la sinucidere, nu m-am gandit niciodata. Cand sunt la pamant nu ma dau batut, iau mingea si o pun la centru, reiau cu forte proastepete pana reusesc, am o ambitie fabuloasa.
Traiesti degeaba daca iti pui sperantele in lumea materiala, pentru ca totul se duce si omul nu se schimba.
Daca Dumnezeu e raspunsul am gresit intrebarile, si iata reapar iar si iar frustrarile...
Ok, dar gandeste-te bine si la Dumnezeu, pentru ca existenta Acestuia este una probabila.
Trăiesc pentru muzica
Nu te poate fura dacă ții bani la banca
Iar dacă te înșela nevasta/soțul foarte bine, măcar ai scăpat de un trădător /trădătoare, cauți pe altcineva
Îți pui penisa la banca și nu o mai fura nimeni
Arunca televizorul pe geam
Schimba oamenii, cauta pana găsești pe cineva apropiat gandiri tale
Ce încerc sa zic e ca exista o rezolvare pentru toate problemele, trebuie doar sa o cauți
Tu nu ai probleme grave, o duci chiar binișor, ai apa, mancare, conexiune la internet
Consideri tu ca ai probleme extraordinar de grele te aștept în privat
Ohh și stai liniștit ' eu pun pariu ca am trecut prin situați mai urate ca ale tale
Ete' fss viata e nașpa, și ce dacă?
Mergi înainte și fa ceia ce îți place
Facem concurs cine suferă mai tare?
Na 'a-și câștiga ușor
N-ai nicio șansă în fața mea .
Adevărat, mereu îmi curg ochii când ma uit la poza ta
Hai, mă, cine te obligă să te uiți la televizor? Pe bune acum, eu n-am așa ceva, nu mai știu cum arată Măruță și nu aud manele nicăieri. Tu alegi ce vezi în jurul tău și cu ce oameni te înconjori. Oamenii nu se înțeleg între ei și nu o s-o facă niciodată, dar avem nevoie de ei. Toți avem probleme, sunt lucruri cu care trebuie să te împaci, peste care să treci și cu care trebuie să te obișnuiești să trăiești. Asta e viața. Când n-ai motiv să trăiești, îți faci unul. Îți recomand să-ți iei un câine și să începi să-ți notezi lucruri mici pentru care ești recunoscător. Toți trecem la un moment dat printr-o perioadă din asta, doar că trebuie să înțelegi că sunt lucruri pe care le poți controla. Și multe țin de perspectivă.
Sicer eu am crezut ca daca tu stit tot si ai credinta nu vei ajunge la astfel de ganduri.Dar oameni suntem si toti putem pacatui prin gand prin fapta. Uite esti aici sa ajuti, sa iubesti oamenii sa imparti lumina din sufletul tau. Uite mie mi-a murit sotul, sunt singura de 10 ani am crescut 2 copii cu multa iubire si am ajuns ca fata mea care e la Cluj sa ma sune doar o data pe an de ziua mea.In rest n-o interesez. Daca eu nu ii trimit mesaj nici ei nu ii pasa de mine cum imi pasa mie de mama mea la care merg saptaminal si o sun.Sau baiatul meu care zilnic ma streseaza ca de ce nu am facultate sau bani mai multi. Apoi daca eu am fost fericita si fara facultate si am fost multumita cu ce am el de ce ma judeca? mai bine s-ar bucura ca are salar dublu si a reusit sa-si cumpere o masina, deci se poarta foarte urit cu mine salutul lui este:sti sa numeri pana la doi? Totusi nu vreau sa mor totusi stiu ca si la servici toti cei care ma cunosc ma plac si ma aprecieaza imi iubesc munca ce o am iar cand baiatul meu se poarta urit cu mine zic in sinea mea ce a zis Hrsitos pe cruce:iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac.Deci sunt convinsa ca daca ar fi fericiti si cu sufletul plin de lumina copiii mei nu s-ar comporta asa cu mine.In mod sigur sunt nefericiti impotriva faptului ca amindoi sunt impliniti profesional au facultate si castiga bine. Ceva profund lipseste din inima si sufletul lor ce nu ii lasa sa vada frumosul si binele in lumea aceasta.Eu nici de aceea nu vreau sa mor caci Dzeu m-a pus aici sa fiu sprijin si bine pentru cei pentru care pot si o lectie pentru altii(asta am citit de undeva ca unii oameni vin in viata ta ca o binecuvintare altii ca o lectie si sunt de acord cu aceasta)deci eu nu o sa ma sustrag de la misiunea pe care mi-a dat Dumnezeu cand m-a trimis in aceasta lume.Cand va veni timpul sa ma cheme la el sa stau fara frica in fata lui si sa pot spune oamne am avut multe clipe fericite dar si foarte multe clipe nefericite in viata asta dar eu prin toata priceperea pe care am avut am incercat sa fac cu tot ceea ce am avut tot ceea ce am putut.Si, speranta moare ultima.Mereu sunt zile mai rele si mai bune. Sunt convinsa ca toata aceasta incercare ce se abate acum peste Pamint este in folosul omenirii dar efectele pozitive (ce vor fi in urmatoarele 5-10 ani)se vor putea vedea nu in acumulari materiale ci in schimbarea in bine a oamenilor pe acest Pamint.O sa fie mai buni si mai iubitori unii fata de altii o sa aiba empatia mai mare si pana la urma asta e scopul divin ca oamenii sa renunte la a cauta fericirea in acumularea bunurilor materiale si de a se reintoarce la cautarea, gasirea si acumularea bogatiilor spirituale singura ce poate face pe oameni cu adevarat fericiti.
Strongheart ar trebui sa fie o autoironie?
Ar trebui sa fi recunoscător ca la 10 ani te jucai si erai fericit.Atunci intr-adevar nu depindea nimic de tine. Fericirea era rezultatul unor circumstanțe, tu nu făceai nimic ca s-o meriți.Sau sa n-o meriți.
Acum ești un ratat doar din vina ta.Nu a femeilor profitoare sau oamenilor neînțelegători.
Ok.
Pari genul de om care isi merita iadul,chiar daca nu crezi in el.
Ai raspunsurile la toate intrebarile dar nu ai nici o intrebare,te crezi invincibil, nu?
Sincer, mi-e scarba sa iti raspund, dar continua sa scrii, o sa fiu tot aici.
Iadul metaforic -viața grea sau ăla cu foc si cazane? Dar da, cred in el.
La intrebarile puse de tine, da, am răspunsul.La altele nu.Am întrebări, dar nu atat de abstracte si dramatice ca ale tale.
Tu așa reacționezi când îți place o persoana? Daca te referi ca ratat, la o persoana care dorește cei mai.rau la altele pentru că ei nu ii merge bine, nu pot sa te contrazic.
Asa reactionez când mi-e scârbă de o persoana.Nu,nu la asta ma refer.Ar însemna ca fiecare om prin natura lui e ratat.
Ma refeream ca o persoana indiferenta si antipatica isi merita locul, da, metaforic, si asta chiar si in cazul in care ar fi vorba de mine si nu de ceilalti, si poate chiar e.
Ai 0 intrebari si mii de raspunsuri, esti genul de persoana care crede ca le stie pe toate?
Putina modestie nu ti-ar strica.
Cine zice ca o persoana indiferenta si antipatica nu poate fi buna la suflet?
N-am întrebări la care sa-mi poți raspunde tu.Nu,nu cred ca le știu pe toate.
Modestie? Pot trai si fără ea.
Bine,sa incheiem discutia.Imi asum daca am gresit si te-am insultat, poate chiar esti cum spui si am interpretat gresit ce ai vrut tu sa zici.
mODIN întreabă: