| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce transgenderii aduc atât de multe discuții înflăcărate și de ce sunt discriminați de majoritatea oamenilor persoanele care se identifica cu alt sex decât sexul biologic? Oamenii și în special conservatorii spun ca este boala psihica dar eu cred ca nu se gândesc la faptul ca lumea din totdeauna nu s-a simțit bine în propria piele iar acum cu tehnologia moderna au șansa să fie în sfârșit ce vor ei sa fie! De asemenea voi ce credeți despre persoanele non-binare, care nu se considera nici bărbați și nici femei, după părerea mea sunt oameni care de mici au fost hartuiti și făcuti în toate felurile doar pentru cum arata sau cum se îmbracă și li s-a spus ca nu arata nici masculin și nici feminin ceea ce i-a determinat probabil sa nu se identifice cu niciun sex și prin urmare nu este vina lor pentru cum sunt ci a societății moderne care jignește de cele mai multe ori fără sa se gândească la sentimente! Voi credeți ca societatea are probleme, eu asa consider și nu cred ca oamenii ar trebui judecați pentru ca sunt transgender sau non-binari după ce oamenii atâta timp i-au jignit. Eu aveam un coleg în clasa care arata și se îmbraca mai ciudat și aproape toată clasa îi spunea ca nu seamănă nici a băiat și nici a fata și ca este,, gen neutru " nu știu ce s-a întâmplat cu el dar mereu mi-a părut rău pentru el și noi eram prieteni, eram printre putinii oamenii care nu îl jigneau pentru cum arata sau cum se îmbracă! Acum persoane ca Donald Trump care se dau religioși vor sa interzica transgenderii pentru ca spune el ca,, nu este deloc normal ".Eu consider ca nu trebuie sa interzici ceva ce pana la urma societatea a creat prin jigniri și insulte peste insulte, tachinari și judecați de la oameni care efectiv nu au ce face! Voi ce credeți despre asta? Credeți ca persoanele transgender ar trebui acceptate de societate? Pentru ca pana la urma societatea i-a creat pentru ca de la bun început nu i-a acceptat asa cum sunt!

5 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Oamenii nu au o problema cu ce se identifica transgenderii, au o problema cu dreptul lor de a concura in sportul feminin spre exemplu. Nu este corect pentru femei sa concureze cu o persoana care pana nu demul era barbat. Daca ar avea o categorie separata la sport nu ar fi probleme. Oamenii au o problema cu barbatii care se identifica ca femei si intra la vestiarul femeilor spre exemplu. Au o problema cu incercarea lor de a impune cum sa i te adresezi - daca ai barba si par pe piept nu iti vor spune "doamna" oricat de mult iti doresti tu asta.
In rest sunt liberi sa faca ce doresc si sa se identifice cu ce vor ei.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Uite de ce:
https://www.libertatea.ro/......iu-1731996

Cand nu esti multumit de ceea ce ti-a dat Dumnezeu. Nemultumitului i se ia darul.

| 1onur a răspuns:

Cum adică societate "ia creat" cum să accepți ceva anormal! Și săi lași să adopte copii să-le oferi drepturi, SPECİALE! că așa vor ei! Fiindcă ei se consideră "normali" și vor să crescă "educă" copii!

Cum?, adică "societatea ia creat" ei sănt toți grav! grav! De bolnavi! Și toți copii care vor cade pe mâinile lor, vor fi în astfel de "famili" bolnave! Vor, ajunge copii cu probleme grave de tot de sănătat!, psihice!, mintale bolnave!

Societatea le vrea binele, și consider că i-am tolerat îndeajuns cu toate bolnăviciunile! lor cu parade! și alte apucături anormale, dezumanizate! Societatea n-ar nicio vină că ei își doresc să bolnavi! ei și-au ales de bunâ voie să fie bolnavi! Nu societatea ia îndemnat să-și trăiască vieți în halul ăla! ei nu vor să fie tratați și nici nu vor să accepte să fie tratați! Astfel se vor îmbolnăvi toți copii care vor cade în mâinile lor! săi " educe" exactă cum și-au dorit ei să fie! Bolnavi! de bunâ voie!

Donald Trump are tot respectul meu cu Adevărat! A spus ce trebuiau să spună un om! Există doar două genuri de oamenii pe lumea asta! DOAR DOUĂ GENURİ! FEMİNİ! Șİ BĂRBĂTESC! alte genuri sănt clasificate 10000%la10000%. La boli mintale! psihice! Nu există săte faci din bărbat femeie și din femie bărbat nu există! Șİ NİCİODATĂ NU TREBUİE SĂ EXİSTE! Alte genuri!

EU NU! Sunt de acord cu ei în nicio privință! și niciun fel! Eu consideri că ia-mă tolerat destul! Cu toate paradele și mascdarele lor! Bolnave! Acum vor să-și mai pună și mâinile murdare pe copii! vor și drepturi " speciale" vor toate drepturile! Da ei nu vor să fie tratați!

Foarte bine căi vor interzice foarte bine că se vor lua cu Adevărat! și reale! măsuri în privința lor! Săi extermine până la ultimul microbii din ei! Eu sunt total de acord cu leaga în potriva lor! Sâ nu lise acordă niciun drept! și nici unul singur dintre ei să naibe niciodată! dreptul la adopția copiilor!

Toate drepturile și beneficiile consideră că le merită cu Adevărat părinți! Normali! părinți care își educă copii normali! Părinți care sânt alcătuiți dintr-o femeie! și un bărbat! asta înseamnă normalitatea! Cu Adevărată și reală! dintr-un bărbat și o femei! Nu altceva! și nici altfel! Ei le merită toate drepturile pentru a pute să-și permită educa!, îngriji, copii într-o familie normală și armonioasă! NU! cu anormalități!, și sechele!, Doamne Dumnezeule ferește!

| 1onur a răspuns:

Tehnologia modernă? Zici! Păi Tehnologia modernă la oferit ocazia și oportunități, pe care și-le permit ei acum să-și facă reclamă! Și grupurile lor paradele lor! Și toate bolnăviciunile lor la o laltă cu toți! Asta face Tehnologia modernă cu ei le oferă drepturi! și ai săi vezi cum îi sponsorizează cu sume colosale! La o groază de firme renumite! la o groază de companii pe care îi susțineți cu steagul lor! acelea de bolnavi! ăla știm cu toți datorită lor cum arată!, Ai habar câți bani primesc ei? O GROAZĂ! din toate domeniile! Care ei sănt sponsorizați! și primesc oferte să-și facă reclamă la orice televiziune și programe internaționale! PE GLOB! Au primit sume colosale de banii doar pentrucă ei, au devenit de bunâ voie ce au vrut și au ales să devină bulangi! gay, afemeiați, transexuali, și alte boli mintale! Ce se vrea cu orice preț și orice modalitate! Normalizarea! Anormalităților!

Știai că cei de la Disney land! Au acceptat toți termini lor? Și logo-ul lor, și toate bolnăviciunile! lor să fie făcut publice! Ai habar câte sume! imense lise oferă pe tavă! Dor fiindcă ei au devenit gay! Transexuali! iar Societatea este OBLIGATĂ SĂI ACCEPTE! ca ei find "normali"! și când spun sume de banii mă refer la sume! De milioane de dolarii! Cu banii ăia, s-ar fi putu salva viața multor oamenii și copii cu probleme! Reale! Adevărate!, de sănătate, de leucemie de cancer, și alte boli grave! de ce toți banii ăia lise oferă la niște gay/Transexuali!, în loc să fie tratați copii care au probleme grave de sănătate! Care nu-și pot permite tratamentele lor! Fiindcă sânt enorm de scumpe! DAR? alți le oferă sume colosale să-și poată permită bolanvi! Parade! și alte rahaturi și prosti! VOR CU ORİCE PREȚ să "normalizarea" anormalităților!

Tehnologia modernă le oferă oportunități și multe alte beneficii să-și poată menține ei! Toate anormalități și toate paradele lor! Dezumanizate!