Vor să fie centrul vieții lui, singura lui pasiune ori își doresc să-i controleze viața în cele mai mici amănunte? Mi se pare meschin și exagerat. Nu l-am pus niciodată să aleagă între mine și hobbyurile/pasiunile lui și nu m-am simțit nici neglijată, nici păgubită în vreun fel. Ba dimpotrivă.
Fiecare profita de tine cum poate, daca esti prost accepti daca te duce mintea si ai tupeu spui adio, eu cred ca noi suntem resposabili de suferintele noastre pentru ca permitem asa ceva
Nu trebuie, dar unele o fac. Apoi se miră că bărbatul divorțează, fiindcă nu l-a lăsat la meci.
O intrebare negativă cu răspunsuri negative.
Nu mai generaliza, nu toate femeile vor ca sa renunți la pasiunile tale. Poti sa găsești o femeia ce are aceias pasiune ca tine. Poti sa te desparți daca ai senzatia ca iti ingradeste spațiul.Sau pur si simplu poti sa gândesti logic si sa conștientizeze că atunci când ești rupt in cu.r si nu ai nici după ce sa bei apa e normal ca femeia aia sa nu vrea sa dea bani pe undite, bilete la meci sau piese de masina sa ti-o faci tu șmecheră de parca nu ai putea merge pe drum fara un actibil, folii, xecnoane si alte bari si rahaturi pe care le poti face in timp sau cand ai bani.
Practic nu trebuie, dar unele o fac.Bine,e de inteles daca il face sa renunte la "pasiuni" precum jocuri de noroc sau bautura in exces. Dar in rest nu are sens.Fiecare face ce ii place.
Czrthebest întreabă: