| ș53fan a întrebat:

De ce trebuie să fiu luat la mișto fin cauză că sunt o persoană mai retrasă,mai timidă cu persoanele noi, acest lucru până încep să le cunosc, după aceea nu am probleme,asta doar dacă e o persoană care merită să vb cu ea... În finr ce vreau eu să întrebbig grine ce în ziua de azi persoanele bune la suflet (băieți și fete)de ce sunt tratate ca pe niște gunoaie de adevăratele gunoaie?
de ce băieții buni la suflet, dar cu o situație materială mai slabă sunt evitați și caută retardați cu bani? Unele/unii nu toate/toți.Insă până la urmă cum se face cum nu se face, tot la cei respinși prima dată ajung fetele/băieții! Deci... Într-un cuvânt de ce suntem imortalizați?

Răspuns Câştigător
| Valy_MJ_1993 a răspuns:

Chestia e ca cei care te privesc cu altfel de ochi sau te injosesc sunt niste persoane care n-au primit atentie atunci cand trebuia!
Ei cred ca este cool sa te iei de altii sau chiar sa-i lovesti si acest lucru nu e ok!
Si eu sunt acel tip de persoana si am fost injosit in repetate randuri de persoane care vor sa para ''cool''
Daca vrei sa mai vorbim, iti dau Facebook-ul meu! happy

| ?53fan explică (pentru Valy_MJ_1993):

Facebook nu mai folosesc, pe Whatsapp nu se poate? Îmi lași numărul în privat aici? Îți dau eu o cerere

2 răspunsuri:
| ?53fan explică:

Sincer,intr-un fel si eu...chiar si pe cei mai dfacutu xa mine!