| PastravulInghetat a întrebat:

De ce trebuie sa fiu pesimist? Incerc încontinuu sa fiu optimist in legătură cu viitorul, dar nu reușesc.
Ma tot gândesc la chestii precum: o sa am o soție ce o sa moara cand o să nască sau o sa am un copil ce o sa dispară sau ma tot gândesc la chestii înspăimântătoare, cum ar fi fantome, bloody mary si chestii de genul. Sunt mai fricos de fel.
Cum se poate scăpa de pesimistul asta si de frică?

Răspuns Câştigător
| Silviullet a răspuns:

Salut. Uneori datorita faptului ca viitorul e necunoscut, mai ales pe vremea asta, gandul te duce doar la lucruri de genu.
Si eu am avut ganduri aproximativ ca ale tale (prostesti de altfel acum ca ma gandesc), cand eram singur si ma simteam al nimanui, cand totul era greu, dar mergeam pe strada, ieseam afara si totul revenea la normal.
Cred ca totul e sa nu te mai gandesti la asa ceva pentru ca nu o sa se intample, si sa iesi mai mult pe afara, sa te gandesti la probleme adevarate

4 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Anumite lucruri mai depind şi de noi. Nu toate se rezolvă aşa cum e cazul problemelor medicale - te duci la medicul de familie, îţi dă reţeta, mergi la farmacie, iei pastilele şi în zece zile eşti gata. Nu aşa merge cu problemele care ţin de propria noastră voinţă. Cum fac să nu mă mai uit la filme por*no: Cum să fac? Pur şi simplu nu mă mai uit. Nu trebuie să vină cineva să mă tragă de mânecă în timp ce mă uit. Nu. Eu trebuie să-mi rezolv problema. Am dat doar un exemplu, dar în categoria asta intră multe alte probleme, inclusiv cea ridicată de tine.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Dezgheata pastravul si lasa prostiile!

| CostinAlamariu a răspuns:

Fiindca ai o dieta proasta. Nu mai manca zahar si carbohidrati in exces

| Jonathan81 a răspuns:

Psiholog! happy