Rolul prostilor este ca sa apara si denumirea de destepti. Daca ar fi numai destepti lumea s-ar plictisi.Chiar si tu; ce intrebare ai mai fi pus?
Bună.
Fiindcă altfel lumea ar fi plictisitoare. Cum crezi că ar fi dacă ar exista numai oameni deştepţi? Fiecare provine dintr-un mediu diferit şi are o educaţie diferită, cât şi un orizont de gândire diferit.
Pa-pa.
Nu exista prosti si destepti, ci oameni cu interese diferite. Nu cred ca stii tot ce contine un ruj, sa zicem, nici eu nu stiu, pentru cei care stiu noi suntem prosti.
Sa inteleg ca astia doi au doar interese diferite fata de mine ca in rest bubuie de desteptaciune?
http://www.youtube.com/watch?v=ZGlSpriAs0k
Ce, vrei sa zici ca x-ulescu e prost ca nu stie "plurarul substantivului telecomanda"? Pai sigur nici bunicii tai nu-l stiu, poate nici parintii, dar fac multe lucruri pe care tu nu le stii face, sau stiu lucruri pe care tu nu le stii.
Aia 2? Cine stie, poate stiu sa dea in cap mai bine decat mine...
Eu cateodata ma intreb de ce trebuie sa existe destepti, si ce rost au ei. Si asta pentru ca prostia e normalitatea.
Cine decide cine e prost si cine nu?
Stii ca in comparatie cu un cercetator premiat, de exemplu, esti nu prost, ci gretos de prost, nu? Atunci te intreb si eu: ce rost mai ai tu?
Există pentru că societatea îşi doreşte asta, să aibă cât mai mulţi sclavi (de preferabil proşti, aceştia fiind mult mai uşor de manipulat). Totul s-ar putea rezolva cu o educaţie bună, dar se pare că nu e în interesul celor de la putere.