| Serendipity17 a întrebat:

De ce trebuie sa porti sutien? thinking are vreun rost sau e doar un accesoriu?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Salut. Intradevar, nu ai pentru ce sa porti sutien. Sutienul se poarta dupa o anumita varsta, cand muschii pieptului sau slabit. Ca sa nu arate dizgratios se poarta sutien. Dar, si mai dizgratios este atunci cand unele poarta sutien, iar jumatate de piept este afara. Dupa ce ara pieptul ca mama mare si-l mai si arata, crezi-nd ca este frumos. Cand esti tinar in niciun caz nu trebuie sa porti sutien, deoarece muschii pieptului se slabesc. Binenteles in unele situatii esti obligata sa porti. Concluzia; Fara sutien Pa

4 răspunsuri:
| Gigiku a răspuns:

Tie ti-ar placea sa iti dezbraci prietena si sa gasesti 2 bucati de carne care atarna?

| Ioana1984 a răspuns:

Normal ca are eu cunosc o femeie care nu a purtat niciodata si a facut cancer la san.Sutienul protejeaza si ajuta sa tina sanul sa nu atarne ca la vaci.De ce crezi tu ca s-au mai inventat? Asa mergeam toate femeile ca vacile pe strada, eu nu-l pot numi un accesoriu, acum fiecare cu ideeile lui.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Mie imi place sa port sutien am 14 ani pfff nu stiu mi-ar placea i fara si port dar rar nu stiu de cand port am obsesia aiai ca "imi sunt lasati"si tot imi iau cate un sutien e si najap cu el ca nu e chiar confortabil dar ararata superhappyhee hee

| Byushka a răspuns:

Sutienul se poarta... atunci cand ai sani mari happy ca sa nu se lase si pentru fermitarea sanilor happy

si arata mai estetic, mai frumos...