O femeie care acceptă toate alea o face pentru că nu are altă alternativă. Din moment ce accepți să fii întreținută de el, să stai toată ziua să-i speli urmele de spermă de pe chiloții în care s-a terminat după ce i-a supt-o secretara, îi faci mâncare și ești doar un instrument de făcut copii, e cam greu să primești respect din partea lui.
Și nu mă înțelege greșit, un bărbat care lovește o femeie e un gunoi, dar când deții ceva, ești obișnuit să faci ce vrei cu lucrul acela.
Nu am zis că nu a fost așa.
Nu mă refeream neapărat la faptul că au început prin a sta cu ei de dragul banilor, ci la faptul că au refuzat să-și facă o carieră și că s-au aruncat în acest numit pentru ele "dragoste". Și credeau că nimic rău nu se poate întâmpla.
Agresiunile din partea bărbaților, nu vin neapărat din frustrări sau pură prostie, cele mai multe dintre ele vin din gelozie.
Oricum, e un subiect prea amplu și prea mult de discutat pe aici.
O fac deoarece nu au incotro. Ce femeie normala la cap, ar sta cu un bataus si cu un alcoolic.
La genul acesta de barbati, am vazut eu intr-un documentar pe TLC, cum femeile pe vremuri, le puneau in mancare arsenic. Si mi se pare normal.
Iti spun din experienta mamei mele. Majoritatea stau si suporta din cauza ca au copii si nu vor sa ii lase