Pentru ca ele cred ca au ceva prețios și caută sa vândă acel "ceva" pe un preț foarte mare. Dar din punctul meu de vedere virginitatea este "prețioasa" doar pentru ea ca fata sa nu o dea oricui și mai ales pe bani. Și apoi după ce "a dat-o" sa nu se culce cu unu și cu altul, pentru bani sau plăcere. Poate gândesc primitiv dar asta cred eu.
Mai lăsați.ma cu ipocriziile astea ca toti o fac in ziua de azi.tu pe unde te.ai nascut? A venit barza?
Hey. Eu mi-am spus punctul meu de vedere nu m-am adresat ți-e. Și dacă cuiva ii place sa o facă cu toți este stric alegerea ei. Și in primul rând nu ma Cunoști ca sa ma numești ipocrita. Dacă eu aleg sa ma culc doar cu un bărbat cu care am aproape 8 ani împreuna este strict alegerea mea cum și a ta este sa alegi diversitatea! Nu zic ca m-a adus barza sau ca mie când sunt cu partenerul meu nu îmi place. Dar una e sa îți placa și alta e sa îți placa cu toți!
Păi în ziua de azi mare noroc ai sa te aprecieze un băiat pentru sufletul tau si nu doar ca un obiect se*** de care se plictisește si.l arunca
Pentru că n-au minte.
Aia care se vinde ca vita la talcioc nu merită să fie numită virgină.
De fapt, ce încerc eu să spun aici este că și dacă aș avea banii să cumpăr așa marfă, ar fi ca și cum aș lua pe bani frumoși cartofi stricați din piață. Nu, mulțumesc.
Vanda virginitatea pe internet adica? Hai ca e interesant ce spui.Dar virginitatea asta e ceva ce poti vinde pe net? Poate ca is eu depasit dar ce anume fac sau ce anume vand?
Decat sa o faca cu un fraier care o lasa dupa 2-3 luni mai bine incaseaza niste banuti pentru studii. Sunt fete destepte.
Au probleme cu banii.
Unele nu fac asta din placere.
Poate vor sa faca o facultate dar nu au bani suficienti si alta varianta n-au.
Incã mai crezi in asa ceva, nu se intâmplã multe sunt false sau au fãcut operatii de refacere.
Dacã vrei o virginã proaspãtã vorbeste cu Dani Mocanu, poate face trafic si de minore, sau proxeneti de la tine din oras se mai gãsesc si dinalea direct nitrate, o tâgãncusã nespãlatã.
Tu mi e mi ai raspuns? Ca nu inteleg
Tare cã sunt femei foarte frumoase, care apar doar pentru publicitate. Nu ar trebui sã crezi tot ce vezi pe internet.
Pentru ca sunt multi fraieri care sa o cumpere. Stii cum e: prost nu e ala care cere, prost e ala care da ))
Brace yourselves, ofticatii invidiosi naspeti plini de clisee care fac pe sfintii are coming.
oh stai, au venit deja.
Deaorece virginitatea este singurul lucru care le-a mai ramas.Multe fete nu se casatoresc virgine de aceia unii spun ca sunt c***e.Ma rog e alegerea lor. Unii spun ca e un trend mie mi se pare ca e o mare prostie.
Virginitateain ziua de azi este foarte căutată. Asa ca, aleg sa o vândă pe o suma cat mai mare. Ceea ce din punctul meu de vedere este o prostie.
Pentru ca sunt disperate dupa bani, dar nu sunt capabile sa ii produca in alt mod decat prin prostitutie sau alte prostii de genul asta cum ar fi vinderea virginitatii, videochat etc. Tot ce fac este sa isi dea virginitatea unui strain pentru o caruta de bani care... e mult mai bine sa ii produci prin munca adevarata nu rpin prostii din acestea. Nu stiu ce fel de mentalitate au aceste fete care fac asta dar nu ii inteleg nici pe acei barbati care platesc atatia bani pentru asa ceva
Scuză-mi indignarea, poate greșesc, dar dacă muncești in Romania cu un salariu minim pe economie, nu acoperi nici macar un sfert din castigurile prostitutiei. Te-ai gandit ca poate aceste fete ar renunta la metodele de rigoare daca sistemul nostru ar fi unul mai adecvat? Majoritatea nu sunt nimfomane si nu le face placere sa produca bani printr-o ilegalitate, dar ajung in acel punct cand nu mai e nimic de facut. E strict parerea mea, nu o lua in nume de rau, nu sustin prostitutia, doar incerc sa vad cateva din adevăratele motive ascunse in spatele ei.
E adevarat totusi ca sistemul nostru in Romania e la pamant; avem la conducere doar oameni corputi si egoisti care sunt doar pentru interesele lor si nu pentru interesele tuturor cetatenilor. E adevarat ca unele fete poate chiar nu se multumesc cu salariul minim pe economie sau nu au cum sa-l primeasca nici pe acela; se pot afla in diferite situatii in care au neaparat nevoie de ajutor financiar si nu au de unde sa-l ia; insa exista si altfel de solutii pentru aceasta problema; excludem plecatul in strainatate ca poate unele nu au posibilitati, nu stiu o limba straina, este greu sa lucreze in agricultura sau chestii de genu, altundeva nu se pot angaja ca poate nu au studii si chiar sunt multe motive pentru care ar face chestia asta. Nu le judec pe ele, dar judec decizia lor pentru ca chiar daca prostitutia le-ar aduce mai multi bani decat salariul minim pe economie; cum ai spus tu, multora nu le place sa faca acest lucru; eu cred ca niciuneia nu-i face placere din cauza multor motive pe care nu le mai enumar.
Dar bine poate unora chiar le place mai mult prostitutia decat alte meserii asa ca... este treaba lor
Pustoaicaaaaaa întreabă: