Suntem niste culti! In alti cativa ani, TPU o sa fie autoritatea #1 in orice domeniu!
Pur si simplu, cand ni se ofera oportunitatea de a pune o intrebare, in mod anonim si sa primim raspunsuri serioase, fiecare isi spune oful. Acum depinde de fiecare in parte daca lucrul care il framanta cel mai tare e o mini criza existentiala sau faptul ca nu le raspunde cineva la mesaje.
Mda... Sper sa nu se schimbe acest lucru.
As zice ca acum cativa ani erau intrebari chiar mai catchy decat acum
Dar nu vreau sa devin una dintre persoanele care spune "Era mai bine inainte", si nici nu stiu exact la ce te referi. Poti exemplifica? nu de alta, dar poate mi-au scapat mie ceva intrebari interesante... macar sa le lecturez
La liceu dai raspunusrile din ceea din ce ai citit, aici dai raspunsurile din convingerile si modul in care vezi tu viata.
Habar nu am, dar apropo de cap, mă doare aşa tare. >_<
Probabil... că sunt întrebări existenţale, cu diferite posibilităţi de a răspunde sau e ceva mai complicat, care îţi pune mintea prea mult la contribuţie.
Mda. Pai te doare pentru ca e 12 si tu inca nu te-ai pus la somn
Maine ai scoala...
Ştiu, ştiu.
Am şi ore de la 7, vai de viaţa mea.
Mda. Pai punete la somn. Hai ca mai ai un semestru si gata
Ce gata că dau bacul.)
Şi după admitere, aoleu.
Bacul e easy zau asa.
Eu unul intr-a 12 m-am apucat sa invat pentru el si la materia care mi-a trebuit la admitere am luat maxim
Plus ca pe sem al doilea m-am gandit la ce faculta sa dau
Ceva imi spune ca ai emotii
Pentru bac nu am emoţii, mai mult pentru admitere.
Dar e ok.
Din ce dai admiterea?
Germană gramatică sau franceză gramatică, din câte ştiu eu.
>_< mai bine cu matematica mea...
Bafta sa ai, oricum!
Dacă dădeam la matematică, picam clar. Sunt praf, şi la tabla înmnulţirii mă încurc.
Mulţumesc frumos.
Pot sa spun acelasi lucru despre germana si alea, yea.
La capitolul asta tu esti polul opus
Nu dormi?
Ai pus întrebarea crezând că dorm, nu?
Ţeapăăăă. )
Nu Sincer ma simteam singur pe aici -_-
Da,da,da.Aveai vina pe inimă.
Iar subiectul asta?
Bine...hmmm, deci africanii...pfoai
Esti tare.
Tu ai venit cu ideea.
Dar ti-ai amintit si stii mereu cum sa le potrivesti
Mereu? Nuuu
Ia zi, ce întrebare care să îţi dea bătăi de cap să pun?
Mereu mi-a placut chiestia asta cu meditatia
Atunci stai şi meditează
Iti dau batai de cap fiindca, probabil exprimarea lasa de dorit, lipsesc semnele de punctuatie.Nu se intelege mai nimic. (nu la toate )
Nu asta am vrut sa spun. M-am referit la faptul ca unele untrebari de aici pun o problematica foarte mare. Adica trebuie cumva sa iesi din zona de confort si sa te gandesti foarte bine. Sa incerci sa te exprimi corect si sa iti susti o parere.
Aaa, inteleg.
Cred că te referi la întrebările lui Ray... cu asta explici tot, dar nu trebuie să îți faci griji, nu ești singurul.
Nu Nu ma refeream la intrebarile lui Ray. Adica si ale lui sunt interesante. Dar asa in genereal. Am intalnit multe intrebari care te fac cumva sa iesi din zona ta de confort si sa iti pui mintea sa functioneze
Eu fac legile universului, my little padawan
Http://i.imgur.com/DAZV5Kv.jpg
{R}{a}{y} are pile la Tina.
Aia e o marmota?
Nu prea am inteles eu faza, dar ma rog. Imi plac marmotele ( fac ciocolata ^^ )
Simplu! Limitarea pe care ne-o impunem, noi, şcoala, părinţii, prietenii, sistemul, copierea. Dacă nu vrei bătăi de cap, schimbă perspectiva! Întreabă de ce! Fii diferit! Fi-ţi normali! Apropo ce înseamnă a fi normal?
Pai normal cred ca doar te simti, nu are o definitie mai exacata.
Pai cred pentru ca aceste subiecte te intereseaza mai mult decit textele argumentative din liceu.În liceu în general se dau texte argumentative cu diverse subiecte, dar rar se dau texte ce vorbesc despre viață reală.
De ce nu eram pe TPU si in timpul liceului... poate la romana ma exprimam mai bine