Nu Nu ma refeream la intrebarile lui Ray. Adica si ale lui sunt interesante. Dar asa in genereal. Am intalnit multe intrebari care te fac cumva sa iesi din zona ta de confort si sa iti pui mintea sa functioneze
As zice ca acum cativa ani erau intrebari chiar mai catchy decat acum
Dar nu vreau sa devin una dintre persoanele care spune "Era mai bine inainte", si nici nu stiu exact la ce te referi. Poti exemplifica? nu de alta, dar poate mi-au scapat mie ceva intrebari interesante... macar sa le lecturez
Pai normal cred ca doar te simti, nu are o definitie mai exacata.
La liceu dai raspunusrile din ceea din ce ai citit, aici dai raspunsurile din convingerile si modul in care vezi tu viata.
Pai cred pentru ca aceste subiecte te intereseaza mai mult decit textele argumentative din liceu.În liceu în general se dau texte argumentative cu diverse subiecte, dar rar se dau texte ce vorbesc despre viață reală.
De ce nu eram pe TPU si in timpul liceului... poate la romana ma exprimam mai bine
Iti dau batai de cap fiindca, probabil exprimarea lasa de dorit, lipsesc semnele de punctuatie.Nu se intelege mai nimic. (nu la toate )
Nu asta am vrut sa spun. M-am referit la faptul ca unele untrebari de aici pun o problematica foarte mare. Adica trebuie cumva sa iesi din zona de confort si sa te gandesti foarte bine. Sa incerci sa te exprimi corect si sa iti susti o parere.
Http://i.imgur.com/DAZV5Kv.jpg
{R}{a}{y} are pile la Tina.
Nu prea am inteles eu faza, dar ma rog. Imi plac marmotele ( fac ciocolata ^^ )