| pysyk17rasfatat a întrebat:

De ce unele persoane ajung pana la sinucidere din cauza iubitei/iubitului? nu este cazul meu si al cuiva drag al fratelui meu!sadsadde ce se ajunge la asa ceva?sadsad

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

Off...Doamne ce soarta...sadsad pai nu stiu ce poti sa-i faci in afara faptului k ii esti alaturi, o sa ii fie foarte greu, insa nu trebuie sa isi mai faca procese de constiita, pentru ca el nu este vinovat...mereu te gandesti "cum ar fi fost daca..."insa viata nu e mereu cum vrem noi!
inca odata imi pare rausad

17 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Din prostie si din prea multa dragoste probabil happy!

auran
| auran a răspuns:

Prostie, dependenta fata de celalalt, depresie...

| SweetCandy a răspuns:

In momentul in care dragostea se transforma in obsesie, se ajunge la asa ceva.big grin

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

straight face
:-s
nu stiu probabi
depententa
obsesie
prea multa dragostethinking

nony
| nony a răspuns:

Asa se intampla cand gandesti cu inima..si nu cu ratiunea.
Imi pare rau pentru fratele tau..si cred ca are nevoie de ajutor specializat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te bat!
cum *** s vr s te omori pentru unu ma?raised eyebrowslas-o drk de trebuiehappy
El ar face la fel pentru tine?! Nuhappy
concluzia:Nu se merita...
Si ew trec printr-o perioada aiurea.
Tocmai c mam desp d un baiat da' nu mam gand s ma omor niciod.Pentru ca viata continua.Si nu va fi nici prima nici ultima dezamagire in dragoste!
wtf_smileee id meu daca vr s povestesti.pup:*
sper ca tiam f de ajutorhappy ast addhappy

| pysyk17rasfatat explică:

Prietenas lui acum 3 zile i-a dat un msj care l-am cititsad el si scria k viata fara l s-a terminat k il iubesc si pentru asta o sal marcheze toata vita sa tina minte ca cineva la iubit si ca nu poate trece peste asta si ca trebuie sa plateasca pentru ce i-a facut sadsadsi prin cate a trecut si ca nu i-a fost fidel si el acum no poate ierta chesti din asteasadsadsi dupa ce i-a dat msj asta fiind pe la 2 dimi la ora 4 aprox s-a spanzurat in spatele bloculuisadsadsi pana atunci cu 5 min inainte i-a dat msj lu fratemiu sa coboare jos acum este socat nu stiu cum sa il impac ce sa fac pot face ceva pentru el? si poarinti mei cat si ai ei sunt distrusi de ce s-a intamplatsadsad

Scuzati-mi greselile nici nu mai stiu sa scriu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fratele tau a avut o viata fara deceptii sau fara greutati asta fiind singura.Ca sa-l scoti din asa ceva nu acorda intelegere gen TPU ci o cearta la cutite si orcare-i scuze pentru gestul sau spune-i ca nu-i decit un mutalau care merge-n limba dupa cineva care nu merita ca un catel in calduri. Fa-l in toate felurile caci chiar daca o sa fie suparat o vreme il ajuti sa iasa.

| SweetCandy a răspuns:

Eu nu am inteles cine s-a spanzurat? prietena fratelui tau?straight face
imi pare ff rau...

Sweet candy prietena lui au fost impreuna 2 ani si fratele meu a laes sa se desparta de ea pentru ca a prinso cu unu mai mare ca ea cu 25 de ani si nu in ipostaze frumoase si macar o palma nu i-a dat si ea si-a dat seama ce a facut dar degeaba nu sa impacat fratele meu cu ea si dupa vreo trei saptamani ea a vrut sa incheie scotelile cu viata si eu acum e socat spune ca daca o ierta nu se intampla asta si el o iubea mult mult dar a vrut sa ii dea o lectie crezand ca ea doar glumeste ca asa va face si... acum totul sa intunecat pentru el are 24 de ani aproape. plange incontinu nu il pot stapani si o viseaza incontinu pe ea ca plange si ii cere iertare pfff...sadsadsadnu stiu cu ce pot sa-l ajut! va rog... ajutati-ma cu un sfat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne cum intorci situatia? In cazul asta zi-i fratelui sa-si vada de treaba ca asta cu sinuciderea e o prostie menita sa atinga un sentiment in inima fratelui. Daca se va intoarce spune-i ca a pierdut definitiv.

| I'm just me a răspuns:

Pntru ca pun prea mult suflet pentru persona ubita

| bunicuta55 a răspuns:

Fiindca pace parte din cei xxxxxxxx milioane de prosti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o vorba din batrini "pina nu dai cu capu de pragu de sus al usii, nu stii ca exista". Pe scurt, pe intelesul tuturor, pina nu esti in situatia respectiva, nu crezi, nu concepi ca ar fi posibil.

Bunicuta55 nu cred ca te-a jignit si fata aia e acum decedata si nu trebuie sa vorbesti asa nu aveam nevoie de asa raspuns nu este proasta pentru ca la iubit prea mult nu e proasta poate doar inconstienta nu trebuie sa vorbesti asa crrredeti ca dumneavoastra stiti sigur ca sunteti prea departe? ma scuzati dar...

| Dracoola a răspuns:

Pentru ca momentan nu reusesc sa gaseasca o solutie din cauza problemelor si au momente cand totul pare fara perspectiva. Atunci in disperare se sinucid, societatea moderna ar mai fii o cauza, faptul ca trebuie mereu sa ne comparam cu altii, faptul ca in jurul nostru avem mai ales oameni incapabili de empatie, incapabili sa asculte cu pricepere problemele cuiva.